SHARE

albert agusti sandro rosellLa Lliga ACB ha tingut avui una Assemblea moguda amb protagonisme pels representats del Barça. Segons s’explica a la web El Contraataque, en un article d’@elcapitaenciam,  el representant del club blaugrana a l’organisme i director general de les seccions professionals del club, Joan Carles Raventós, ha protagonitzat avui una trifulca amb el president de l’Obradoiro arran de la indemnització d’Albert Agustí, director de l’ACB fins fa poc i amic de Sandro Rosell, com va deixar ben clar al llibre que va publicar fa uns anys.  memòries. 

Tal i com explica la informació, en l’assemblea de clubs, a més d’aprovar la creació d’un president executiu i els pressupostos de la passada temporada i d’aquesta, el tema que més disputes ha provocat  ha estat la indemnització que ha de rebre Agustí. Mentre que ell, escollit l’any 2011 a proposta del grup de clubs encapçalat pel Barça, pretén legítimament cobrar la totalitat del seu contracte, pues estava blindat, la comissió negociadora dels acomiadaments pretén rebaixar-la, doncs  amb l’altre acomiadat Alberto García Chapulí  es va arribar a un acord.

En la citada comissió es troba el president de l’Obradoiro, Raül López, qui avui s’ha queixat d’haver rebut “pressions per burofax rebudes d’altres persones”, en referència a un burofax que el club   blaugrana li hauria enviat per pressionar-lo a acceptar que Agustí cobres tot a canvi d’un deute del club amb els blaugranes per la cessió de Djedovic. Així segons la notícia i citant fonts de directius presents a l’Assemblea, el Barça hauria estat disposat a perdonar els 360.000 euros, de les dues últimes nòmines de la cessió del jugador,  que es deuen al club blaugrana a canvi que la indemnització a l’amic de Rosell fos per la totalitat del seu contracte.

 

Tal i com diu l’autor, l’actuació del club “No seria responsable, ni és ètica, sinó que es tracte d’un acte de gravíssima irresponsabilitat  doncs els diners no es deuen a la junta actual sinó al propi Barça”, i per tant com bé diu també no es pot jugar amb ells per interessos personals, com sembla que podria ser aquest cas.

 

Lectures 4080 vegades per 1001 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY