SHARE
albert llimos
Imatge de Twitter del nostre protagonista

Seguim amb les nostres entrevistes a periodistes al voltant de la nova temporada, i avui és el torn d’Albert Llimós. Periodista del diari ARA, anteriorment a la Cadena SER, i tertulià de programes com “El Primer Toc” de RAC1, qui ens parla del joc del nou Barça, i ens desvetlla que el club ja té els noms dels dos porters que han de rellevar Valdés la propera temporada.

Com veus l’arribada del “Tata” Martino a la banqueta blaugrana ? Creus que el tècnic podrà recuperar els conceptes que van dur a l’èxit el Barça?

És complicat, perquè el Barça va arribar a l’excel·lència de la mà de Guardiola, i això és manté en el record dels aficionats del Barça. La predisposició hi és, els elements hi són, els jugadors són d’un nivell similar, fins i tot amb més recursos tècnics com és el cas de Neymar. Ara falta conjuntar-ho, trobar l’equilibri. Es tracta que l’equip trobi la barreja ideal entre la pausa de Guardiola i el vertigen que reclama a vegades Martino. El tema de la pressió i la voracitat, anirà molt lligat al fet que el vestidor es cregui a l’entrenador i ningú li faci el llit.

Que et sembla que el Barça tingui intenció de no incorporar cap central aquest mercat d’estiu ? I que tampoc s’hagi incorporat cap porter ?

Si ja fa dos estius que això dura, vol dir que la necessitat hi era. Entenc que Martino hagi preferit valorar la plantilla, és un missatge de confiança. El porter arribarà, no hi ha més remei. Valdés marxarà i el Barça ja té escollits els noms, perquè n’arribaran dos. Un més veterà i un de jove. Almenys, això és el que té previst el club.

Com veus el nou Madrid d’Ancelotti? Donarà més guerra que el Madrid de Mourinho ?Realment necessita un futbolista com Bale?

El Madrid sempre hi és i hi serà. té una plantilla increïble, tot i que particularment crec que perden molt amb la baixa d’Ozil. Falta per veure si Isco rendeix regularment al mateix nivell que l’alemany. De moment és un equip molt fort ofensivament, però gens compacte. Pel tipus de futbolistes que té, més que un joc “espectacular” de possessió, serà un joc brutal al contraatac, com fins ara. Bale és aprofundir precisament en aquest sentit, en un joc vertical i poderós.

Com veus la pèrdua de potencial de la lliga espanyola que s’ha intensificat aquest estiu? Creus que serà la tendència a partir d’ara ?

S’ha de trobar una solució. El Barça i el Madrid han de cedir o això morirà. La classe mitja ha desaparegut. Clar que el futbol pot ser competitiu encara, i hi ha grans equips. S’agafen a això, però el repartiment dels drets televisius no pot seguir igual. El Barça no hauria de percebre 10 vegades més que el cuer de Primera.

Pronòstics

Preferiria, si pot ser, no fer pronòstics.

Lectures 9344 vegades per 1445 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY