SHARE

Noves informacions sobre Alianto al país brasiler

Els noms de Teixeira i Rosell segueixen a primera línia mediàtica a Brasil, i avui de nou els dos apareixen en una notícia del portal Esportesr7  en la que parla que la policia civil i el Ministeri Públic del Distreta Federal  investiguem transferències per valor de 80 milions de reals brasilers a la compte del president de la Confederació Brasilera de Futbol (CBF).

Els traspassos segons la notícia foren realitzats per l’empresa Alianto Marqueting, com diu la notícia propietat del president del Barça,  i que ja esta essent investigada al país carioca per la realització d’un amistós entre Brasil i Portugal a l’any 2008.

Segons la investigació mencionada a la notícia, aquestes transferències haurien estar fetes entre el febrer i l’octubre del 2009, així el serveis d’ intel.ligència del Ministeri públic van detectar 51 milions transferits a la compte de WTrading, empresa que pertanyia a Ana Carolina Wigando, la dona de Teixeira i els restants 29 també vinculats al president brasiler.

A més també segons la mateixa notícia el Ministeri Públic del Districte Federal, Alianto podria haver estat presuntament constituïda per servir de tapadora per a poder blanquejar diners pels dirigents del futbol, tant pel president Teixeira com del propietari de l’empresa Rosell.

Font: http://esportes.r7.com/futebol/noticias/policia-investiga-deposito-de-r-80-mil-na-conta-de-ricardo-teixeira-federacoes-se-reunem-com-dirigente-20120229.html?question=0

 

 

Lectures 1639 vegades per 649 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY