SHARE

Els Barça- Atlètic solen ser sinònim d’espectacle i gols tants als darrers precedents com a la història

El Barça torna avui de nou al  Camp Nou després de la borratxera de gols del darrer encontre contra Osasuna i ho fa amb un altre partit en el que també cal esperar que la salsa del futbol, el gol, hi sigui present en abundància. L’equip rep la visita de l’Atlètic de Madrid, amb qui  el Barça ha protagonitzat encontres molt oberts , en gran part també per l’estil de joc matalasser,  el darrers anys a l’estadi.

A més de tenir gols , en l’era Pep tots s’han decantat del cantó culè, el darrer punt tret pels atlètics data dels temps de Torres a l’equip i la darrera victòria visitant de la temporada 2005-06, amb una mitjana superior als tres gols per encontre. Així al 3 a 0 de la darrera li van precedir un 5 a 2 i un 6 a 1.A més aquests encontres, com no, se li donen bé a  Leo Messi, qui ha sumat fins a 6 sis gols , en una mitjana de dos per encontre , i on destaca el  triplet que els va marcar la temporada passada.

Si ens mirem  a la història veurem que els del Manzanares són un visitant a més força propici pels culers com ho demostra el fet que de 74 encontres disputats, fins a 44 han acanat amb victòria blaugrana, 17 en empat i els restants 13 en victòries visitants. A més i respecte a aquestes, si avui Guardiola i el seu equip superen els de Manzano, el de Santpedor igualaria al seu mestre Cruyff, qui fou capaç  de derrotar en fins 4 ocasions als atlètics a l’estadi.

Lectures 3578 vegades per 1225 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY