SHARE

barcelona osasuna onlineSaps com veure el Barça Atlético Osasuna per la TV, ràdio, internet o twitter? Ara t’ho expliquem amb pèls i senyals.

Horari del Barça Osasuna de lliga. El partit es juga diumenge 27 de gener 2012 a les 19:00h de la nit, les 18:00h a Canàries o al Regne Unit.

Com seguir el Barça Osasuna a per internet online?. Una de les coses més cercades per seguir un partit són els enllaços per veure’l gratuitament per internet. Aquí us proporcionarem enllaços per seguir-lo a temps real i de forma gratuita.
Recordeu que els enllaços funcionen quinze minuts abans de l’inici del partit. Us recomenem guardar aquesta plana a “favorits” i després torneu a accedir-hi a l’hora del partit.

Com veure el  Barça Osasuna per televisió. El partit serà retransmés per les Canal + Liga i per Gol T, també disponible a través de la web de Gol Stadium (previ pagament per accedir als continguts).

Com seguir el Barça Osasuna per la ràdio. Les dues emisores catalanes oferiran el partit en directe per internet en streaming. Podeu sintonitzar-lo aquí: RAC1 | CATRADIO

Quins hashtags m’ajudaran a seguir el partit del Barça de Lliga? Us suggerim el #fcblive, el #frac1, el #latdp i el de #Osasuna

Lectures 3466 vegades per 919 lectors

SHARE
Previous articleVictòria sobre la botzina
Next articleBarça Osasuna 5-1 i poquer de Messi
Blogger culé, que estima el club i diu les coses pel seu nom. Sense filtres, sense pors, perquè crec en la gent honesta, en un model i una filosofia de club innegociable. Unicef sempre abans que Qatar sempre. Si vols saber quan publico un post, segueix-me al twitter o torna aquí per llegir-me. Gràcies i visca el Barça!

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY