SHARE
El president el dia de la presentació del brasiler.
El president el dia de la presentació del brasiler.

Josep Maria Bartomeu no pensa dimitir i  seguit defensant que darrera la imputació al Barça pel cas Neymar hi ha algú estrany. El president del Barça ha comparegut al programa de “8 al dia” de 8tv per explicar-se després de la seva imputació i la del Barça per presumpte delicte fiscal en el fitxatge de Neymar.

El president blaugrana ha reiterat que “El Barça no ha comés cap delicte, ni el club ni els seus empleats, només hem fitxat un jugador com Neymar i sempre assessorats”. Darrera de la mateixa ha afirmat que “Estic convençut que certs poders de l’Estat no els ha agradat que hagi fitxat a Neymar ni tampoc certs actes catalanistes del club als darrers temps.”

Així el president ha deixat clar que malgrat “No tinc cap evidencia que el procés a Catalunya afecti però darrera de tot plegat hi veig factura política i esportiva.” Bartomeu ha explicat que “S’ha traspassat una línia vermella i hem de dir prou” i que  “Hi ha un atac al Barça i ens hem de defensar perquè ho hem fet bé”.

El president ha reiterat que “El fitxatge de Neymar segueix essent la quantitat que vàrem dir, si que existeixen altres contractes amb el pare de Neymar i ho mantenim inclús a l’Audiència”, a més de reiterar  que “Si tornessin enrere ho faríem igual perquè vàrem aconseguir portar Neymar amb un cost més baix del que oferien altres clubs.” Bartomeu també ha negat que el club es demores en la resposta per arribar a algun pacte amb la Fiscalia dient que “sempre hem dit que volem arribar al final, el Barça no és culpable de res i no acceptarà cap pacte. El pacte és la veritat.”

Al voltant de si la imputació suposarà algun canvi al calendari electoral , ha deixat clar que”el que ha passat no canvia res del que hem dit, les eleccions seran a final de temporada.”, a  més de reiterar la seva intenció de presentar-se a les mateixes, alhora que deia que la convocatòria havia ajudat a calmar els ànims de l’entorn.

A més, Bartomeu també ha estat qüestionat al voltant de la publicitat a la samarreta i deixat clar que  “No és cert que ens hàgim plantejat treure Qatar de la samarreta. No hem decidit res respecte Qatar però si és que ens hem obert a altres ofertes”, alhora que reiterava que el nou patrocini l’hauria d’aprovar l’Assemblea el proper mes d’octubre.

Lectures 2185 vegades per 459 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY