SHARE
Sandro Rosell i Bartomeu el dia de la renúncia del primer a la presidència.
Sandro Rosell i Bartomeu el dia de la renúncia del primer a la presidència.

 

Josep Maria Bartomeu i el Rosellisme semblen allunyar-se cada dia més, al mateix temps que es trenca la unitat que fins fa poc mostrava la junta directiva del Barça. La distancia entre l’actual president i qui ho fou fins la seva estranya marxa, i l’entorn més proper a aquest, cada cop més, alhora que cada cop li surten més veus critiques dins la seva pròpia junta que li compliquen la seva intenció d’aguantar al càrrec fins l’any 2016.

Si anem de més propers a més llunyans, ahir mateix un dels directius de pes de la junta actual, Carles Villarrubí, ja es va desmarcar del rosellisme i de les decisions qui aquest va prendre afirmant  que l’arribada de Neymar el passat estiu, per expres desig de Sandro Rosell, havia desequilibrat les arques del club. Sorprenen les declaracions del vice president institucional del club quan fins ara l’economia del club gaudia d’una salut immillorable gràcies a aquesta junta, si aquestes no responen a un clar intent de desmarcar-se de la imatge de l’ex president.

Una altre de les decisions que ha contribuït a augmentar la distancia entre Bartomeu i l’entorn més rosellista, així com també amb la resta de la seva junta, ha estat la seva aposta incondicional per Zubizarreta com a líder de la necessària revolució de l’equip, cal recordar que Bartomeu era el seu cap directe abans de ser president.

Molts dels directius actuals han perdut la confiança en  l’actual secretari tècnic del club, així com també en Jordi Mestre, i haurien preferit sacrificar-lo com a culpable de la temporada actual, com també hagués fet l’entorn rosellista, com així mostren periodistes de referencia d’aquest moviment con Santi Nolla o Francesc Perearnau.

Per tot plegat, alguns amics de Sandro Rosell , com Toni Freixa, podrien estar intentant entorpir les operacions de mercat del club,per exemple filtrant operacions, mentre d’altres abandonen  l’estructura esportiva del club, com Albert Puig.

Així si la marxa del suport rosellista en busca d’un altre candidat a unes properes eleccions es confirma, Bartomeu podria quedar en una situació similar a la que va quedar Enric Reyna l’any 2003, quan va intentar seguir després de la marxa de Joan Gaspart però sense suports va haver de renunciar-hi. No obstant, la convocatòria d’unes eleccions no podria ser aquest estiu, doncs els dies de termini dels estatuts fan que a partir d’ahir no siguin possibles a no ser que la junta renunciï i prengui possessió una junta gestora.

 

Lectures 3937 vegades per 948 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY