SHARE

Ho han confirmat els dos jugadors al final del partit contra el Bate

Com es venia rumorejant als darrers dies, els dos defenses del filial amb més projecció i que acabaven contracte al final de la temporada, Marc Bartra i Martín Montoya, han confirmat que estan a punt de renovar i que per tant, seguiran vinculats al Barça.

Bartra, el central de St. Jaume dels Domenys, destacaper la seva bona sortida de pilota i completa el seu segon any amb el filial a  Segona A on ha de guanyar mica en mica l’agressivitat que encara li falta. Les informacions apunten a que la seva renovació s’allargarà fins a la temporada 2014, amb la possibilitat d’un any més opcional.

Per la seva banda,  el lateral Montoya, qui al partit d’avui ha mostrat les seves grans qualitats per incorporar-se a l’atac desprès de ser protagonista dels dos primers gols  i al qui sols  li manca eliminar certes badades defensives, també seguirà fins a l’any 2014 segons les darreres informacions.

Les dues renovacions, a més, es tancaran a la tornada del Barça del Mundial de clubs del Japó. Aquestes també han merescut una pregunta per Guardiola a la roda  de premsa, qui s’ha alegrat que “el club ha fet un esforç per renovar els jugadors més joves” i ha afirmat que “tenen possibilitats d’arribar al primer equip”, com ja han mostrat avui en la golejada contra el Bate.

A aquestes renovacions, ha de seguir la d’Isaac Cuenca, a qui la seva explosió ha sorprès a tothom inclús al mateix club que ara haurà de córrer per tancar la seva renovació abans que el seu valor pugui pujar encara més i desperti l’interès de més equips que dificultaria més tota  la negociació. Zubizarreta va explicar que el cas del reusenc serà prioritari a partir del mes de gener i febrer.

 

Lectures 1494 vegades per 540 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY