SHARE

Beckenbauer_Franz-2.v1367256060Beckenbauer creu que el Barça és un dels clubs més honestos del món. El president del Bayern ha volgut aclarir les seves paraules sobre el club blaugrana publicades al Bild, després  que el  Barça contactes amb el club alemany per la interpretació de les paraules de Beckenbauer.

Per  tal de aclarir la situació, el Bayern a enviat un aclariment al club blaugrana, que aquest ha publicat a la seva web  i on el president d’honor deixa clar que “demano disculpes si s’ha mal interpretat el que vaig expressar. Jo només vaig dir que el Barça farà tot el que estigui a les seves mans per passar a la final, però en cap cas res il·legal”.

En el mateix escrit, Beckenbauer aclareix que “ quan em, refereixo a tot el que estigui a  les seves mans, incloc la pressió al rival, quelcom habitual en els terrenys de joc i que jo mateix utilitzava com a jugador i a la meva època d`entrenador”.

Per ell, “el Barça és un dels clubs més grans i honestos del món i té tota la meva admiració. Estic convençut que el “Fair Play “presidirà el partit de dimecres”. Per acabar dient que “els dos equips faran tot el possible i utilitzaran totes les seves armes per passar a la final, i això és el que vaig voler dir”. 

Lectures 1803 vegades per 539 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY