SHARE

benedito freixa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agustí Benedito i Toni Freixa s’han queixat de la bipolarització després de ser els dos darrers candidats a les eleccions al Barça i a molta distància dels dos primers.  El primer ha obtingut uns resultats molt similars als dels seus suports en  firmes, només 19 més, mentre que el segon, tot i la bona campanya que molts han destacat, ha perdut més de  mil suports des de les signatures.

Per Benedito, el resultat de les eleccions mostra que “al Barça hi ha una bipolarització amb dos bàndols molt enfrontats. Aquests resultats, insisteixo, certifiquen que el club està partit per la meitat”.

Sobre el seu paper, ha destacat que “Pensavem que es superaria aquesta bipolarització, que hi havia alternatives, però s’ha vist que no és així.” No obstant, el candidat a les eleccions del 2010 i avui ha explicat que “No deixarem de somiar en un Barça en el que existeixin aquestes guerres.”

Per la seva banda, Toni Freixa també s’ha queixat d’aquesta bipolarització afirmant que “els dos candidats més votats han acaparat tota la atenció mediàtica”. En aquest sentit, per ell “el soci ens va començar a conèixer la darrera setmana. I crec que el debat de TV3 va ser un punt d’inflexió per nosaltres”.

En aquest sentit ha destacat que “El soci ha votat de manera conservadora. Ja sabem que això passa en aquest club, on el sr.Nuñez va estar 22 anys de president quan no hi havia limitacions de mandats”. No obstant, s’hamostrat satisfet del seu paper a les eleccions afirmant que “hem fet una campanya constructiva, hem aportat idees per dirgir el club i estem satisfets. som gent de futbol, som gent d’esport i sabem guanyar i perdre.”

 

 

Lectures 3438 vegades per 792 lectors

Comments Closed