SHARE

La premsa no es posa d’ acord sobre el futur del de Linyola

El mercat està proper a obrir-se  i els rumors sobre possibles arribades i sortides del planter blaugrana, estan a l’ordre del dia i avui ha estat  la figura de l’ex blaugrana Bojan, qui esta cedit a la Roma, la que ha saltat al primer pla.  Mentre alguns mitjans apuntaven a que el de Linyola podria ser retornat pels italians al club blaugrana, d’altres afirmaven que aquests volien seguir comptant amb el davanter centre i inclús s’estarien plantejant firmar-ne el  traspàs definitiu.

Així avui el diari Sport en  la seva versió impresa i a la seva web, informava  que la intenció de la Roma era arribar a un acord amb el Barça per avançar un any el retorn de Bojan al club blaugrana, indicant que aquesta era la intenció dels màxims dirigents esportius del club de la capital romana, Franco Baldini i Walter Sabatini. De fet, el protagonisme de l’ex blaugrana a l’equip en la temporada a punt de concloure ha estat més que discret, només sis gols, i ha quedat eclipsat per l’ex espanyolista Osvaldo i per la irrupció de Borini.

Per altre banda, el diari As, confirmada després per l’emissora Onafm,  parlava de tot el contrari, de que el seu representant, Ramon Sostres, ja s’hauria reunit amb  un dels personatges també mencionats a l’altre noticia, Sabatini, perquè el de Linyola es quedi a Roma. Així, i a diferencia de l’altre, els romanistes voldrien seguir comptant amb el davanter sortit del planter blaugrana, destacant que aquest any és el 14é jugador amb més minuts, una dada no massa positiva per altre  banda, i sense mencionar els registres golejadors.

Veurem quin és el final  de la historia i quin dels dos mitjans acaba tenint la raó sobre les intencions dels italians, que no podríem no tardar en conèixer, i en quin lloc jugarà l’any vinent Bojan, un jugador molt jove  i que de ben segur té futur i recorregut bé sigui en el Barça, a la Roma o a qualsevol altre equip.

Fonts:

http://www.sport.es/es/noticias/barca/roma-quiere-devolver-bojan-barca-1753321

http://www.as.com/futbol/articulo/roma-negocia-barca-quedarse-bojan/20120507dasdasftb_13/Tes

 

 

 

Lectures 2263 vegades per 756 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY