SHARE

panathinakos barça1- El Barça Regal arriba en quadre : Les lesions han afectat al Barça Regal en un dels trams més decisius de la temporada, sent la posició d’aler la més afectada. Mickeal i Rabasseda estan lesionats i Ingles ha viatjat a Atenes amb molèsties. Amb aquest context, Pascual té un bon trencaclosques per muntar. Abrines i Wallace són a hores d’ara les solucions més factibles.

2- Dedicar-se a jugar :  Si els blaugrranes volen guanyar a Atenes s’han de dedicar a jugar i no caure en les provocacions continues que buscaran els jugadors del PAO. Els grecs són experts en travar els partits i en aprofitar la pressió que exerceixen els seus aficionats a l’hora de condicionar els arbitratges. Si els de Pascual són capaços d’abstenir-se del joc brut grec i se centren en jugar com saben, tindran opcions de guanyar.

3- El millor Navarro : Si els blaugranes volen conquerir l’OAKA, necessitaran la millor versió de Navarro. El capità blaugrana intimida només amb la seva presència i quan està inspirat genera un plus de confiança en els seus companys o és capaç de guanyar un partit ell sol. El Navarro de les grans ocasions que veu la cistella com una piscina serà més necessària que mai a causa de les baixes que té el Barça Regal en el seu joc de perímetre.

4- L’aportació de Tomic i Lorbek : Un dels problemes del segon partit de la sèrie amb el Panathinaikos, i traslladable al partit amb el Gran Canària,  ha estat la poca aportació del croat i l’eslovè. Tomic i Lorbek són els puntals del joc interior blaugrana a nivell ofensiu i la seva aportació avui serà fonamental. Tant Tomic com Lorbek són més forts que els seus defensors i han d’aprofitar aquesta superioritat física, traslladable també a nivell tècnic.

5- El factor Wallace :  L’aportació de Wallace serà clau en els esquemes defensius de Pascual. La seva intensitat eleva el nivell defensiu de tot l’equip,  i davant la plaga de baixes dels blaugranes en la posició de tres la rapidesa de cames del nord-americà serà bàsica ja que haurà d’ajudar en la defensa dels alers grecs. El nord-americà ha de ser el comodí de Pascual davant les baixes.

Lectures 3066 vegades per 720 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY