SHARE

Papanikolaou vs Preldzic

1- Millor a Europa que a la lliga : El Barça en línies generals ha ofert una millor imatge a l’Eurolliga que a la Lliga Endesa. Tret de la derrota amb el Nanterre, els blaugranes a l’Eurolliga han ofert la seva millor versió del seu joc i han trobat el seu particular oasi per refer-se de la crua realitat de la lliga domèstica.

2- Equips necessitats : El partit d’avui enfronta dos equips que tenen la necessitat de guanyar. El Barça necessita la victòria per mostrar a l’entorn que és capaç de guanyar en una pista complicada –cosa que no ha fet aquesta temporada- , mentre que el Fenerbahce necessita un triomf per estrenar el seu marcador de victòries. L’equip que sàpiga gestionar millor els nervis tindrà molt a guanyar.

3- La mentalitat : Un dels problemes dels de Pascual aquesta temporada és l’aspecte psicològic. Els blaugranes tenen moltes dificultats per refer-se de situacions adverses i pateixen molt quan després d’una sèrie d’accions positives el rival es torna a connectar. El Barça ha d’evitar que el seu rival se’n vagi més enllà dels deu punts amb l’objectiu d’arribar a un final igualat que els permeti tenir opcions.

4- Duels individuals : Tant Barça com Fenerbahce tenen grans noms en les seves plantilles, fet que provoca que hi hagi un duel de grans jugadors en cada posició: Huertas/Mccaleb, Navarro/Bogdanovic, Papanikolaou/Nemanja Bjelica, Lorbek/Kleiza i Tomic/Zoric en són un clar exemple. L’equip que guanyi la batalla entre les seves estrelles tindrà molts punts per sortir-ne victoriós.

5- La defensa :  Ambdós conjunts tenen grans jugadors que es caracteritzen pel seu immens talent ofensiu, i que en qualsevol acció poden decidir un partit, però que per contra no tenen en la defensa el seu punt fort. En aquest sentit, el paper d’homes com Dorsey o Sada, els dos grans especialistes defensius del Barça, pot ser de gran rellevància per parar als pilars ofensius de l’equip turc. En aquest context, també serà important dominar el rebot defensiu, aspecte on el Barça acostuma a tenir problemes.

Lectures 6391 vegades per 2069 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY