SHARE

IMG_8847-1.JPGEl desori que hi ha a Can Barça és escandalós i afecta a totes les esferes del Club.Ahir, Josep Maria Bartomeu va destituir Zubizarreta després que aquest recordés que quan la FIFA va avisar el Barça de les irregularitats en la contractació de menors, l’avui President era llavors vicepresident esportiu. Alhora, Carles Puyol va anunciar que dimitia com a adjunt de la direcció esportiva molt pocs mesos després d’haver-s’hi incorporat.

Que Zubizarreta es mereixia plegar? Molt probablement, sí. La gestió de la plantilla les darreres temporades ha estat desastrosa. Ara bé, sembla que ha estat foragitat per les crítiques al President i no pas per la seva mala gestió. Un cap de turc.

Però ahir encara en van passar de més grosses. La Vanguardia explica que la relació de Messi amb Luis Enrique és nefasta i que ha discutit tant amb ell com amb el seu psicòleg. Per acabar-ho d’adobar, ahir mateix, el compte d’Instagram de l’argentí va començar a seguir el del Chelsea.

Els mitjans parlen que la presència de Cesc, amb qui li uneix una molt bona amistat (també les seves respectives dones són molt amigues), facilitaria la seva marxa al club londinenc. Segons mitjans anglesos, el mal ambient al Barça hauria provocat que Messi estigués estudiant ofertes també del Manchester City, on coincidiria amb Txiki Begiristiain.

La situació ara mateix és dantesca: el Club està imputat, sancionat sense poder fitxar fins a l’hivern que ve, relacionat amb una dictadura com la de Qatar, perdent tots els múltiples judicis que ha de fer front, amb un President no escollit pels socis, amb un equip que no sap a què juga, amb unes categories inferiors arrasades després que hagin marxat entrenadors de gran vàlua i, pel que sembla, amb un ambient enrarit al vestidor.

En un temps rècord, han destruït el millor Barça de la història. Ara més que mai, cal que l’oposició surti i exigeixi eleccions a final de temporada. És imprescindible per higiene democràtica i per recuperar el Club que tants èxits va aconseguir fa molt pocs anys.

Lectures 1976 vegades per 427 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY