SHARE

20130301-175727.jpg

Fa unes setmanes la cadena SER i el periodista Sique Rodríguez explicaven que el club estava duent a terme una Grada Jove encoberta.Avui i després de que el club ho negués,el propi Cardoner ha reconegut que els darrers partits s’han vengut entrades a preus més econòmics als grups d’animació.

Cardoner ha dit en declaracions al “Telenotícies Migdia” de TV3 (ho podeu escoltar al partir del minut 41:43)que “executarem un pla preventiu amb els Mossos,que també ens han fet entendre que hem d’aturar la venta d’entrades a preus favorables que s’ha vingut fent als darrers 5-6 partits a alguns col.lectius”.

El directiu ha admés que aquestes ventes es feien a “col.lectius dels que que després nosaltres no podem controlar la distribució que en fan de les mateixes.Som coneixedors de a qui les donem, socis del Barça que volem que animin, però després no podem controlar a quines persones acaben arribant i si aquestes en fan un mal ús i provoquen accions que no són desitjables”.

Resulta curiós com ara el club admet la distribució d’aquestes entrades,quan fins ara s’havia negat aquest extrem,inclús el mateix Cardoner va desmentir la informació explicada per la SER en una entrevista dimecres passat a Catalunya Ràdio.

Veurem també si el club explica amb més claredat perquè es va dur a terme la citada iniciativa sense explicar-la,així com també a qui anaven dirigides aquestes entrades i perquè no es feia un control de la distribució posterior de les mateixes.

La sanció pels incidents de la bengala del clàssic tindrà un cost pel club d’entre 60.000 i 600.000 euros,al considerar-se una falta molt greu.

Lectures 3184 vegades per 749 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY