SHARE

La web del Barça ha publicat una carta escrita per Sandro Rosell assumint la seva culpa en la gestió del viatge a Pamplona. Val a dir que la carta tot i que arriba tard i hauria estat molt millor una compareixença pública, almenys té la dignitat d´assumir els errors comesos durant la jornada d´ahir. I això ja és un pas endavant que també cal valorar.

La jornada que es va viure dissabte, amb tot el que va succeir al voltant del partit que el primer equip de futbol va jugar a Pamplona, mereix una reflexió pausada. En primer lloc, vull felicitar públicament l’equip i els nostres tècnics, que novament van demostrar que són capaços de convertir qualsevol dificultat en un repte. La victòria a Pamplona té un mèrit extraordinari.

En aquestes darreres hores he llegit i escoltat comentaris de tot tipus. S’ha criticat la nostra falta de previsió, la nostra estratègia de comunicació i s’ha posat en dubte la nostra actuació com a Club gestionant la crisi d’ahir. Jo, personalment, assumeixo tota la responsabilitat del que va succeir en les hores prèvies al partit de dissabte. Jo vaig dirigir les gestions amb la Reial Federació Espanyola de Futbol i és meva tota la responsabilitat del que se’n va derivar. Vaig creure en la paraula dels dirigents de la Federació i dels rectors d’AENA. I, malgrat els meus errors, vaig fer-ho sempre pensant, per damunt de tot, en els interessos del Barça. De tot plegat, en traurem conclusions per al futur.

Els socis van dipositar en mi la seva confiança per presidir el Club i aquest extraordinari encàrrec m’obliga a ser autocrític pel bé de l’Entitat. Accepto i entenc que es critiqui la meva gestió, però em rebel•lo davant les injustícies. I és injust qui acusa els nostres executius o, fins i tot i de manera incomprensible, el nostre entrenador i els nostres jugadors de no voler viatjar a Pamplona sinó era en avió. I això és absolutament fals, injust i inacceptable, ja que totes les decisions les vaig prendre i/o autoritzar jo personalment. No heu de valorar res més que la professionalitat i el compromís amb el qual els nostres tècnics i jugadors van afrontar ahir el desplaçament i el partit a Pamplona. Jo només puc tenir paraules de gratitud i d’orgull.

Voldria acabar aquest escrit demanant-vos a tots, més que mai, el vostre suport i una unitat molt necessària. Els reptes que tenim per endavant són formidables, i necessitem l’empenta de tots plegats. Que per davant de tot, hi siguin sempre els interessos comuns del Barça. Aquest és i serà sempre el meu ferm propòsit. “

Atentament,

Sandro Rosell
President FC Barcelona

Font: web del Barça

Lectures 5393 vegades per 1686 lectors

Comentaris

5 COMMENTS

 1. Ell mateix assumeix la sev prepotència i xuleria en cap moment va parlar ab l'Osasuna, com pot ser que entre el Barça i la Federació puguin dir el futur d'un partit sense tenir en compte el rival. Això ni el Madrit ho hauria fet. La unica solució després del ridicul que ens he fet passar (junta actual del Barça i Federeació), i com aficionat al Barça només puc demanar que la Junta actual, en bloc, dimiteixi de forma immedti i que permeti que una junta més eficiet faci rutllar el Barça com en els bons temps. I també és llastimós que aquest president de pandereta hagi tardat més de 24 hores en respondre i donar alguna explicació. Si continueu maltrctant d'aquest manera al Guardiola a final de temporada marxarà.

 2. Hola Pere,
  Per mi el problema principal és la falta de decisió de Rosell. Laporta apuntava una cosa clara: li falta lideratge i fermesa, crec que quan Laporta va dir això no era de forma gratuita, senyal que ja el coneix.

  Ahir va fer (al meu parer i puc estar molt equivocat) 2 coses malament:

  1) Veient que Sporting i València s´havien desplaçat en autocar i veient la pressió de la Caverna Mediàtica, havia d´haver-se anticipat als events i haver manat a l´equip sortir a primera hora del matí. Hores que passaven, hores que perdia, hores en les que feia enfadar el rival.

  2) No haver sortit a donar la cara. Això va deixar que tota la Caverna Mediàtica ataqués Guardiola sense parar i que ningú aturés la imatge de prepotència que s´estava creant del Barça. Era molt senzill: sorties, deies el que s´havia de dir i trencaves amb els rumors. FEr-ho avui, és molt tard i el mal ja està fet.

  Apart d´això…la RFEF si que també té culpa per ser una organització de traca i mocador…però com diu Guardiola, venim d´un país que no hi pinta res a Espanya…

 3. Este se parece a Zapatero,… Seny, Talante, No da la cara, asume la presidencia de una entidad saneada y la va a dejar a la altura del betún, como representante, el equipo funciona bien porque ya funcionaba antes,… en fin viajes en avión de otros equipos, un hotel de mala muerte y lo de Chigrinsky cuanto cobró Sandro de comisión? Se habla de más de 1.400.000 €. No se vendió para pagar a los jugadores?

LEAVE A REPLY