SHARE

cescEl d’Arenys ha comparegut avui davant els mitjans. El mig campista ha parlat, entre d’altres, del partit contra el Màlaga, i com no, de Victor Valdés.Aquí teniu un recull de les seves millors frases i un vídeo amb la roda de premsa íntegre penjat pel club.

El partit contra el Màlaga

“És el partit més important fins ara, és la primera final. Quan jugues tants partits seguits contra el mateix rival l’acabes coneixent molt bé, però els revulsius des de la banqueta poden canviar el resultat”.

La decisió de Valdés

“Ha donat molt de marge al club perquè busquin una solució, no ha pensat en ell, sinó en el club i l’equip i el que ha decidit és correcte. El que  hem de fer és respectar la seva decisió i tancar el tema perquè hem de lluitar pels títols”.

Com veu el porter

“Hauríem d’estar preocupats si s’entrenés malament i és al contrari.Sembla un jugador cadet entrenant-se amb el primer equip. Està en un moment excepcional”.

El seu estat de forma

“Estic molt més tranquil , combino millor i sé seleccionar les meves arribades. Físicament estic molt millor que la temporada passada. He treballat molt des de l’inici per arribar bé al final”.

Clàssic a la Copa?

“Sempre és un partit equilibrat i mai saps què pot passar, s’enfronten dos equips molt potents i en l’únic que penses és a guanyar-los, no si estan a més o menys distancia”.

Lectures 2811 vegades per 885 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY