SHARE

clementeA Clemente  el diverteix més el Barça del Tata Martino que el d’altres temporades anteriors. L’ex seleccionador espanyol i actualment màxim responsable de Líbia, ha afirmat en declaracions al Primer Toc de RAC1 que veu moltes diferències respecte al Barça d’aquest any i els dels darrers i que li agrada més aquest perquè és més profund.

Respecte al joc de l’equip blaugrana, que tants debats ha creat a l’entorn blaugrana, ha afirmat que “A mi em diverteix més el Barça d’aquesta temporada perquè té més profunditat. Acaben més ràpid les jugades”. Per ell hi ha moltes diferències entre aquest Barça i el d’altres temporades amb Guardiola o Vilanova, i aquest quadra més amb la seva filosofia doncs segons ell “Prefereixo arribar 500 vegades a l’àrea rival i no marcar cap gol, que arribar-ne 2 i marcar 2 gols. El Barça d’abans també m’agradava però quan la tocava tant m’avorria.”

Així el tècnic, un amant del resultadisme per sobre de l’estètica en el futbol, ha defensat el canvi del tècnic argentí afirmant que “El que passa és que no es pot jugar sempre igual perquè si no els rivals ja el coneixerien.” I respecte a les novetats tàctiques ha exlicat “Està introduint noves variants i aquest any hem vist com potser és una mica més directe, segurament per l’obligació del rival. Abans tenia més la pilota però arribava menys a porta.”

 

Lectures 2062 vegades per 507 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY