SHARE

Navarro Unicaja

1- Dos equips en ratxa : Tant Barça com Unicaja són dos equips que es troben en el seu millor moment de forma de la temporada. Ambdós equips han estat capaços de redreçar el rumb després d’un inici irregular i tenen en el partit d’avui una gran oportunitat per mostrar que la seva millora és clara i evident.

2- Batalla de triples : Un dels punts calents clau del partit d’avui serà l’encert desde més enllà de la línia de 6,75. Tant Barça com Unicaja tenen dos grans especialistes en la matèria com són Navarro i Toolson. A part les dues plantilles tenen diversos jugadors amb bona mà. L’equip que tingui un millor encert desde la llarga distància tindrà molt al seu favor.

3- El perill de l’ex : L’Unicaja disposa d’un ex blaugrana a les seves files com és Fran Vázquez. El pivot gallec va ser un dels millors jugadors de l’Unicaja en el partit de lliga disputat al Palau. A part, Vázquez és un pivot molt mòbil, fet que generarà dificultat tant a Tomic com Dorsey a l’hora de defensar-lo.

4- Secundaris importants : Tant Barça com Unicaja tenen actors secundaris amb capacitat de tenir un paper destacat. Homes com Urtasun, Dragic o Granger han estat claus en les darreres victòries d’Unicaja. En aquest sentit, l’aportació de jugadors com Olesson, Sada o Abrines ha de ser rellevant perquè el d’avui és un partit on tenir alternatives a l’hora de prendre decisions serà clau.

5- Cop sobre la taula a Europa : En una enquesta feta als directors esportius dels equips que participen a l’Eurolliga, el Barça no figurava entre els candidats a jugar la Final Four. Aconseguir una nova victòria davant un rival d’entitat com és l’Unicaja és un nou estímul per un Barça que amb el seu joc ha d’aconseguir fer canviar d’opinió als enquestats i mostrar amb fets que és un aspirant a estar entre els quatre millors equips d’Europa.

Lectures 9503 vegades per 2892 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY