SHARE
El soci Jordi Cases en una imatge d'arxiu.
El soci Jordi Cases en una imatge d’arxiu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La demanda pel cas Neymar va ser una de les motivacions de Sandro Rosell per fugir del Barça fa poc més d’un any. Ahir la gent de Consulta Barça,grup que liderava el soci Jordi Cases, expliquen a la xarxa un acord fallit amb el club fa un any per retirar la demanda pel fitxatge del brasiler,només un dia després que el jutge Ruz decidis admetre a tràmit la demanda pel fitxatge del brasiler.

En una sèrie de 10 tuits ,que e poden veure aquí, s’explica com l’acord al que s’havia arribat amb el club,amb Rosell com a president, era molt semblant al que es firmaria 9 mesos després amb Bartomeu com a president.En el mateix, el club i Rosell firmaven no exercir accions legals contra el soci blaugrana que va interposar la demanda que va permetre conèixer el preu real del davanter.

En la resta de tuits es destaca perquè no es va acabar firmant un acord que podria haver evitat la marxa de l’aleshores president, tal i com destaquen en els seus missatges. No obstant probablement mai sabrem si aquesta demanda va ser la principal raó de la fugida del president, doncs el mateix Rosell a dia de avui encara no ha explicat clarament les seves raons.

Lectures 3413 vegades per 661 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY