SHARE

‘Consulta Qatar’ defensarà fins el final que es faci un referèndum a tots els socis. Per aconseguir-ho, un compromissari defensarà la seva postura durant l’Assemblea. La campanya però ja l’han començat i han dissenyat un eslògan que no deixarà indiferent a ningú.

La plataforma ‘Consulta Qatar’ ha utilitzat la imatge del president Sandro Rosell votant en blanc sobre demanar o no l’acció de responsabilitat a Joan Lapora en l’última Assemblea. Sobre aquesta fotografia, apunten “Vota referèndum, vota en blanc”.

Dijous passat es va saber que la plataforma ‘Consulta Qatar’ demanaria el vot en blanc a l’Assemblea en la qüestió del patrocini de Qatar Foundation. El seu objectiu és que el compromissari “aplaci el seu vot, tant si és a favor de l’acord amb Qatar Foundation, com si és en contra” de tal manera que el vot en blanc sigui sinònim de votar a favor d’un referèndum, que creuen que hauria de convocar la Junta Directiva si el vot en blanc fos majoritari.

“Un vot en blanc significarà que el compromissari vol un referèndum. És la lectura que fem nosaltres” explica Jordi Cases, membre de la plataforma, i que ha anunciat que ‘Consulta Qatar’ ha programat una conferència de premsa al Col·legi de Periodistes de Catalunya el proper dilluns a les 17h per explicar la seva posició.

Lectures 779 vegades per 320 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY