SHARE

La plataforma va veure com se li retirava  sense explicació una pancarta al darrer partit

ConsultaBarça, qui es va donar a conèixer sota el nom de ConsultaQatar amb la voluntat de buscar un referèndum pel tema del patrocini, segueix ben viva  en el seu desig d’impulsar la màxima transparència en la gestió del club. Així, per provar quin era el grau de tolerància de la junta a la crítica, membres de la plataforma, sota el nom de comando ConsultaBarsa, van desplegar una pancarta el darrer partit contra la Real Societat a l’estadi, en la que es parlava d’alguns temes de l’actualitat culè, que fou retirada d’immediat i sense explicacions per part de membres del club.

Així mitjançant un post en  la seva web, la plataforma explica quin era l’objectiu de la pancarta, segons ells a favor del president, a més d’explicar que aquesta complia les tres premisses , semblants a les incomplertes per Rosell per justificar la firma amb Qatar, per no ser retirada, Aquestes eren ser una pancarta no ofensiva, sense mencionar ni insultar, que no obstaculitzi la visió del partit i que no tapi la publicitat, tot i que justament tapava la de Qatar Foundation.

No obstant i tot i les premisses completes, la pancarta no fou del gust del club, com si ho foren les altres cinc que van comptabilitzar els membres de la plataforma,i desprès de aquesta fos desplegada, a l’inici de la segona part i segons ells observada amb deteniment per Rosell a l’ini de la part, i fou retirada tant sols 9 minuts i 37 segons després. A més  també es queixen del fet que no se’ls dones cap mena d’explicació sobre la retirada  i sobretot que la mateixa no els fos retornada.

A més  també expliquen quin era el contingut de la pancarta, que deia” No pinta bé: Traductor, PP, Ailanto, Gendre… Al parrott!!!”, i en la que es parla de molts conceptes, tots ells en mala direcció a l’hora ja que el no pinta bé es refereix a les darreres declaracions del mateix president sobre els àrbitres.

La dues següents fan referència al Madrid i al seu entorn, ja que ens parlen de Mourinho, traductor de Robson al Barça, a més del concepte re-traductor per les traduccions que poden vincular Rumania i el Barça, i de PP, qui podria ben ser el central del Madrid però és el nou partit que governa a Espanya i sota el qual els èxits solen ser més escassos.

També es parla de Gendre, qui sinó Iñaki Urdangarin i els seus escàndols, però també el re-gendre, per referir-se a Xavi Mir, gendre de José Luis Carazo, i director del Diari Gol, qui se li ha girat d’esquena al president. Per acabar “Al parrott”, que no és més que la  traducció lliure a l’anglès del famós “Al loro” que va fer cèlebre Laporta, i que li dona a la pancarta un toc d’humor que no fou  ben entès pel club en las nit de dissabte.

Font: http://www.consultaqatar.cat/2012/02/9-minuts-37-segons-en-defensa-del.html

Lectures 5637 vegades per 1458 lectors

Comentaris

1 COMMENT

  1. Al parrot! Una pancarta com aquesta no l’entèn ningú. Si fas una enquesta sobre “què és alianto” i ni el 2% ho sap. Hagués estat més útil posar viagogo o bms….

LEAVE A REPLY