SHARE

ConsultaQatar demanarà al vot en blanc als compromissaris a la propera assemblea com  un signe que aquests aposten per un referéndum entre tots els socis

'Consulta Qatar' utilitza la mateixa moneda que va fer servir Rosell ara fa un any per demanar responsabilitats a Joan Laporta.

Aquest vespre-nit ha saltat als mitjans una noticia destacada de cara a l’Assemblea  de Compromissaris, informada a alguns mitjans radiofònics  i confirmada al nostre espai en una  entrevista mantinguda avui amb  un dels seus membres. I és que la plataforma ‘Consulta Qatar’ sol·licitarà el vot en blanc als compromissaris durant  l’Assemblea del proper 24 de setembre. La plataforma liderada per un grup de socis blaugranes no ha quedat del tot satisfeta de la reunió mantinguda la setmana passada amb alguns directius del Barça i ha decidit seguir endavant malgrat les dificultats. “Volem seguir sent coherents amb el que hem defensat des d’un principi, volem que tots els socis ho decideixin” ha dit Jordi Cases, membre i impulsador de ‘Consulta Qatar’.

La manera, creuen és demanar que  els compromissaris en un exercici de responsabilitat votin en blanc a la  proposta del patrocini  de Qatar. La seva idea és que el vot en blanc s’equipari a demanar un referèndum sobre la publicitat de la firma qatariana. La seva intenció és que el vot en blanc sigui un espècie de càstig moral a la Junta  ja que una quantitat elevada de votacions en blanc, donarien suport a l’objectiu de ‘Consulta Qatar’, que la decisió del patrocini la prenguéssim tots els socis  de l’entitat.

Per tant, d’aquí a l’Assemblea  les intencions de ‘Consulta Qatar’, que presentaran la seva proposta de vot en blanc el proper dilluns, serà la de convèncer tots els compromissaris que creguin que el nou patrocini ha d’estar a debat  entre tots els culers i fer que obviïn les opcions de sí o no al patrocini de Qatar Foundation.

En aquest sentit i si voleu conèixer més sobre ‘Consulta Qatar’, nos us perdeu les properes entrades del nostre web en les  que podreu conèixer entre d’altres coses  la història de la plataforma, a més de l’entrevista que hem realitzat a un dels seus membres.

Lectures 4199 vegades per 1301 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY