SHARE

‘Consulta Qatar’ finalment  ha trobat  un compromissari que els representi a l’Assemblea d’avui i a la seva web ja es pot llegir el seu discurs

‘Consulta Qatar’ estarà present avui a l’Assemblea, tot i les dificultats que ha trobat per aconseguir-ho tant per part de la junta com de la mala sort, gràcies a un compromissari que prendrà la paraula poc abans de la votació del patrocini. Així, poques hores abans de l’ inici de la mateixa, la plataforma ja ha penjat en la seva web el discurs que pensen realitzar, del que aquí us en resumin els trets principals.

 El primer rècord del discurs és per en Manel Suñé, membre de la plataforma així com també compromissari del club , que no podrà  assistir a l’acte al estar ingressat a l’hospital, i per les 5.736 persones que han donat suport a la seva iniciativa per un referèndum a tots els socis. Així, per tal d’escoltar la veu de  tots aquests socis  que volen que tots els barcelonistes tinguem veu en aquesta decisió, ells demanen el vot en blanc en la votació, pel que donen les seves raons.

 La primera d’elles ben lògica és perquè un referèndum donaria veu a tots els socis en una decisió tan important com la del patrocini i molt lligat a això va el segon argument, indicant que l’assemblea sols representa un 0,5% de la massa social del club. Els següents arguments també van encaminats a destacar que la decisió no compta amb tots els ingredients per considerar-se justa, com el fet que el si a Qatar ja compti amb 6o vots a favor entre la junta, entre junta, comissió econòmica, jurídica i escollits per la junta, un fet del tot legal però poc just al seu entendre. A més, també destaquen el mateix sentit que tot i la seva sol·licitud a la junta, el vot no sigui secret, un fet que si es produiria en el cas que es fes un referèndum.

Els dos  següents van  encaminats respectivament als beneficis d’una possible votació, en termes de transparència en el debat, i a parlar del que fins fa poc era emblema del club al davant de la samarreta, Unicef. En aquest sentit, proposem engegar una  campanya per mantenir el patrocini solidari al pit  en els mateixos  termes  de les propostes dela plataforma que ja varem explicar en el nostre web,  que inclouen la pàgina de Facebook, les petites empreses i  una gran empresa que vulgui mantenir Unicef al pit. En els  dos darrers arguments,  demanen al compromissari que aplaci el seu vot fins a una votació a tots els socis i que no tinguin por a fer-ho, ja que si es vota  més en  blanc que a favor o en contra , estan segur que la junta escoltarà el missatge.

Per acabar, alhora que destaquen que algunes veus del barcelonisme també han demanat  referèndum els darrers dies, fan seu una part del pregó de Puyal a la Mercé en el sentit que “junts som imbatibles”, com ho seríem si tots els socis poguéssim decidir sobre Qatar. La darrera menció és per un  barcelonista de pes com Evarist Murtra, a qui han conegut arrel de la seva iniciativa, qui els va dir al seu dia que fessin  el millor pel Barça, que per a ells no pot ser cap altre cosa que un referèndum entre els socis, perquè “Tots som Barça”.

 Font: http://www.consultaqatar.cat/

Lectures 6165 vegades per 1570 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY