SHARE

CosultaQatar ha decidit seguir la recollida de signatures després de la reunió amb el club d’ahir i tot la dificultat, pels criteris del club, per assolir la xifra necessària de signatures a temps per l’assemblea.

Avui i després de la reunió d’ahir que els membres de la plataforma ConsultaQatar van mantenir amb alguns membres de la junta, amb el seu president Rosell entre aquests, aquests han penjat al seu web  un extens comunicat, modificat fa poc,  per explicar la seva postura.

En primer lloc, manifesten el seu agraïment pel tracte rebut ahir alhora que manifesten el seu reconeixement al president, a qui s’atribueix el mèrit,  per haver assumit la responsabilitat de sotmetre el nou patrocini a debat a l’assemblea.  Un cop expressats tots els agraïments necessàries, els membres consideren la decisió pressa, portar a debat el patrocini , un punt d’inflexió en la història alhora que donen les gràcies als més de 5300 socis que l’havien avalat.

Seguidament ens expliquen alguns aspectes de la reunió, com el fet que el president manifestés que la seva intenció inicial ja era aquesta consulta als socis, a més de destacar que en la propera assemblea un dels membres de l’assemblea  podrà realitzar una intervenció abans de la votació

Després es mencionen altres propostes   fetes a la junta, com la votació secreta o l’explicació d’alternatives a Qatar o sigui la tercera via, e les quals sembla que la junta no feu excessiu cas al donar-los una resposta ambigua. A partir d’aquí,   ja s’acaben les  complicitats amb la junta al explicar alguns aspectes legals i jurídics, en concret dos,  en els quals ambdós discrepen i que , segons la plataforma, situen la intenció inicial d’un referèndum a tota la mesa social en un fet gairebé impossible.

El primer d’ells fa referencia al fet que la inclusió a l’ordre de l’assemblea de la ratificació de l’acord podria invalidar un futur referèndum entre els socis, invalidant l’acció de la plataforma però el seu esperit democràtic els fa tirar endavant. Especialment rellevant però és la segona qüestió, que recau en   la  interpretació sobre el nombre de signatures necessàries , ja que mentre la plataforma considera que el 5 % necessari és sobre el total de socis amb dret a vot, entenen que els nens no computen, la junta  ho fa sobre la totalitat, amb dret o no, elevant les firmes de  7000 a 9000.

No obstant en contra de les dificultats existents, la  plataforma expressa la seva intenció de continuar amb el procés de recollida firmes. A més també demanen a tots els socis compromissaris que, davant de la important decisió a prendre, intentin consultar el màxim nombre de socis perquè en la votació hi hagi representat el màxim possible de la massa social del club.

Per acabar el comunicat, expressen seguir sentint-se amb força per seguir en la seva tasca per democratitzar cada cop més el club, agreixen el suport rebut a la seva proposta per la premsa del país, alhora  que acaben el comunicat amb una paraula molt guardiolística, Persistirem, per expressar que no defalliran en la seva tasca.

Font: http://www.consultaqatar.cat/2011/09/normal-0-21-false-false-false-es-x-none_08.html

Lectures 2130 vegades per 736 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY