SHARE

Segons informa la web madrid-barcelona.com, una altra de les anècdotes del Clàssic va passar durant la tangana entre jugadors del Barça i el Reial Madrid. Mentre el jugador canari del Barça, Pedro Rodríguez li recriminava a Cristiano Ronaldo la seva actitud versus l´entrenador català Pep Guardiola, el portugués li va respondre amb un: “I tu quien eres?”.

Sembla que la prepotència i l´arrogància de Cristiano Ronaldo no té límits, ni tan sols després de fer el rídicul més gran del món en una altra nit on no va “rascar” l´esfèrica. Ronaldo segueix parlant massa, s´exhibeix contra rivals menors, però el dia de la veritat, l´únic que és capaç de fer és el ridícul. Té molta sort que davant seu té jugadors humils com Pedro Rodríguez, però algun dia, si tant tempta la seva sort, trobarà algú que no serà tan benèvol i la història podria acabar molt malament.

Després de la derrota contra el FC Barcelona sembla que Cristiano Ronaldo s´ha amagat per unes hores…veurem quan triga a tornar a fer el seu numeret.

Font: madrid-barcelona.com

Lectures 3377 vegades per 1190 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY