SHARE

La decisió de Neymar té a tothom en alerta al món del futbol. Ahir el davanter brasiler ja va tenir totes les mirades sobre la seva figura en una llarga nit, de que aquí deixem una cronologia, i que va fer que molts anéssim a dormir passades les 5 de la matinada

Cronologia (en  horari brasiler, aquí cal sumar-li 5 hores més)

17:00 Comença la reunió a les oficines del Santos , a Vila Belmiro, incipo ha de tancar l’acord del Barça per l’arribada del futbolista. Pel Santos hi assisteix el seu vice president , Odilio Rodríguez i l’advocat del club brasiler, José Vicente Gazolla, pel Barça, Raúl Sanllehí i Andre Curry, i pel futbolista Marcos Malaquias.

20:09 Arriba el departament de  comunicació a la seu  club brasiler, l’acord sembla a punt de fer-se oficial davant els molts periodistes presents a la seu del  Santos,  i de l’expectació generada, els hastags #Neymar i #LaNochedeNeymar són Trendings Topics .

20:38 S’anuncia que es farà comunicat a la web oficial de Santos, que es col.lapsa al cap de pocs segons per l’allau de visites.

20:52 El Santos anuncia que ha acceptat dues ofertes per Neymar i ara és el futbolista qui ha de decidir, el club anuncia que espera la decisió del jugador. El futbolista i el seu entorn estan reunits a casa seva per  decidir el seu futur, el pare del futbolista afirma que avui mateix  comunicaran la decisió.

santos 2 ofertes

 

 

 

santos 3 ofertes

 

 

 

22:00 El jugador i el seu entorn sopen prop de les instal.lacions del Santos mentre decideixen  entre les dues propostes, una del Barça i l’altredel Madrid. La del Barça seria de 28 milions al Santos, més dos amistosos, i 7 milions de fitxa al futbolista. La oferta del Madrid  seria de 35 milions al club brasiler i 11 milions de salari al futbolista.

22:10 A la reunió hi ha un dels agents del jugador, Wagner Ribeiro, molt proper al Madrid doncs va portar Robinho al club blanc, qui publica una foto al seu  Twitter, mentre que l’altre agent pròxim al Barça, Malaquias, resta esperant a les oficines del club brasiler juntament amb Curry i Sanllehí.

ribeiro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23:00 A Brasil molts mitjans com ESPN Brasil donen per fet  que Neymar ha escollit el Barça, però res és oficial. També els mitjans d’aquí com Sport i Mundo Deportivo  obren amb portades de Neymar fitxat, que hores després deixaria en ridícul el futbolista.

23:49  Andre Curry , Marcos Malaquías i Raúl Sanllehí abandonen les instal·lacions del Santos amb cara de cansament i de no estar per massa alegries ,i responent a la premsa amb un escuet  “és el jugador qui ha de decidir”.

sanllehi curry

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23:59 Neymar, acompanyat pel seu pare i Ribeiro es dirigeixen cap a Vila Belmiro, sembla que el brasiler s’hauria decidit i ara només resta que li digui el seu destí al club brasiler.

00:01 Neymar i el seus arriben a la seu del Santos, l’únic que fa declaracions a l’entrar és el pare del jugador, qui en unes misterioses paraules  on diu “ Anem a conversar a veure que ens diu el Santos”.

00:14 L’expectació davant la seu del Santos és màxima, amb nombrosa premsa reunida esperant la decisió final de Neymar i seguidors del club brasiler demanant-li que es quedi. Tothom  espera que el futbolista digui a la seva sortida quin serà el seu destí.

00:37 Surten Neymar i el seu pare de  Vila Belmiro i quan tot semblava que era el moment final, diuen que ho han d’estudiar millor i no han decidit. El jugador afirma “ molt orgullós davant el millor moment de la seva vida” i ha de decidir encara entre les dues propostes. Neymar diu “ no tinc pressa, he de decidir amb la meva família. La decisió pot sortir en 5 minuts , mitja hora o tres dues”.

neymar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

00:38 D’igual manera es manifesta el pare del futbolista dient que “ no podem prendre una decisió ara en calent”. El jugador, el pare i Wagner Ribeiro abandonen la seu del Santos  rumb  a la casa del futbolista a Guarujá , el final del serial haurà d’esperar.

00:50   El vice president del Santos abandona la reunió i manifesta que “hem fet tot el que estava a les nostres mans per la venta de Neymar”,deixant clar que ara la decisió és només  seva. També explica que “les dues  ofertes són similars”, sense parlar de xifres, i que existeix “un pacte de  cavallers” entre Neymar i el Barça des de “fa molt de temps.”.

00:52 Wagner Ribeiro confirma als mitjans que la segona oferta és del Madrid, el Santos no havia fet pública la identitat del segon equip interessat en Neymar.

00:56 El Santos fa pública una nota on explica que el futbolista té les dues ofertes i les ha d’analitzar abans de prendre la decisió definitiva.

santos final

 

 

 

santos final 2

 

 

 

 

00:57. En resum, quan tot semblava fet pel Barça, Neymar i el seu entorn han decidit esperar davant la intromissió del Madrid, que seria més important econòmicament, i  cal esperar a saber quina serà la decisió final del seu entorn i del futbolista: respectar l’acord amb el Barça i llançar-se a pels diners d’un Madrid necessitat d¡un cop d’efecte d’aquest estil.

 

 

 

Lectures 1947 vegades per 672 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY