SHARE

20140416-115429.jpg
Segons Johan Cruyff el millor pel Barça es que torni Guardiola a la banqueta. L’ex entrenador holandès ha fet un repàs a l’actualitat blaugrana en una entrevista a El Mundo del Siglo XXI. .

Per ell, ” El millor pel Barça és que torni Guardiola.És un entrenador magnífic i no n’hi ha cal de millor” . A més l’ex assesor de Laporta en la seva étapa al club ha obert la porta a una tornada d’aquest amb el de Santpedor dient que ” Si Laporta torna a ser president li diré que el millor que pot fer és fitxar a Pep”.

A més de nou l’holandès va aprofundir en el que considera que és el problema del Barça, ” que els que no saben son els que prenen decisions“. Per ell al club ” No mana l’entrenador.No mana el futbol. Manen els que volen aprofitar-se del futbol per fer negoci” ,en referència a la junta actual.

A més,aprofundint en el tema afirma que “El Barça té un problema estructural,el president vol fer d’entrenador i inclús de manager”. . Per ell això no passava abans al club perquè “Laporta feia de president,els protegia i deixava als que sabien de futbol. A Txiqui i a Rijkaard i després al Pep”.

El qui fou tècnic del Dream Team també defensa Messi de les crítiques dient que “Fa poc es deia que Messi era el millor del món i ara,després de l’eliminació de la Champions, es posa en dubte el seu valor“.

Per molt que avui, a les portes d’una final de Copa,es puguin titllar les paraules d’oportunistes, sempre és més que interessant escoltar la radiografia de la situació del club que fa un dels mites blaugranes, una situació que a més no variarà sigui quin sigui el resultat d’avui.

Lectures 3967 vegades per 791 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY