SHARE
Denis Suárez jugant amb el Barça B.
Denis Suárez jugant amb el Barça B.

Avui  a la portada d’Sport es parla duna possible tornada de Denis Suárez al Barça el proper estiu, en el que seria una nova operació entre andalusos i blaugranes, molt habituals als darrers temps. I parlem només de les operacions amb futbolistes joves, doncs si ampliem veurem que encara han estat més freqüents com la darrera compra de Rakitic, operació de la qual va formar part Denis Suárez per reduir el preu pagat pel croat.

Cal recordar que el Barça  va anunciar un cost oficial del mig campista croat per valor de 18 milions d’euros més 3  en variables  , un preu que s’hauria vist reduït en tres milions per la cessió per dues temporades del futbolista gallec i amb una clàusula de recompra per part del club blaugrana per valor de 9 milions i per valor de 6 milions pels andalusos al final del 2015. L’explosió del mig campista en aquest inici de temporada, podria fer que el club blaugrana decidís recuperar el futbolista el proper estiu i  lligat a la operació podria haver-hi una nova cessió d’un futbolista de projecció com Sergi Samper.  

Tal i com  va sorprendre primer la venta vestida de cessió de Denis Suárez per rabaixar el preu pagat per Rakitic, ara encara sorprendria més si el club blaugrana per recuperar el gallec cedís , o qui sap si el vengués amb opció de recompra, a un futbolista com Samper. Per molt que el club sevillista sembli l’escollit pels actuals  responsables esportius com el banc de proves del club a Primera, recordem la cessió de Deulofeu,  no seria bona la sortida del mig campista del club on ha de créixer per acabar essent el futbolista que s’intueix que pot ser.

A més les operacions entre l’àrea esportiva blaugrana i l’andalusa no s’han limitat únicament al primer equip, doncs al filial també s’ha produït l’arribada de varis futbolistes, en operacions on els sevillistes han tingut més benefici que els blaugranes. La primera fou l’arribada  l’any 2011 de Rodri, per qui es van pagar un milió i mig d’euros i se l’hi va firmar un contracte de quatre anys que complirà cedit després d’un primer any més que decebedor al filial.

El següent en arribar va ser Luis Alberto, qui  va arribar cedit amb una opció de compra per valor de 3,8 milions d’euros, i a qui després de la bona temporada al filial blaugrana, el Sevilla va poder vendre per 7,5 milions més un milió en variables, en un viatge que no va funcionar al futbolista actualment cedit al Màlaga.

Certament dues operacions en les que el club sevillista s’ha vist més beneficiat que el  blaugrana, al igual que l’empresa Promoesport Barcelona ,representant dels dos futbolistes i curiosament també de Denis Suárez així com d’altres futbolistes que han passat pel filial blaugrana els darrers anys com Lobato o Abraham.

Veurem qui és el final de la operació i si al final Samper serveix de moneda de canvi per la tornada de Denis Suárez i el Sevilla de nou pot gaudir d’una perla blaugrana i el Barça després ha de pagar per poder-lo recuperar.

Lectures 2561 vegades per 505 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY