SHARE

El FCBarcelona, encapçalat per Sandro Rosell, es va desplaçar ahir a Perpinyà a fi de mirar de tancar una col·laboració futura amb l’USAP (Unió Esportiva d’Arlequins de Perpinyà), el gran referent esportiu de la Catalunya Nord. El principal objectiu de la reunió va ser valorar la possibilitat que el Camp Nou aculli un partit oficial de l’USAP a la Lliga francesa.

Això depèn de tres qüestions: que ho autoritzi la Federació Francesa, que el Camp Nou compleixi les dimensions d’un terreny de joc de rugby –la superfície mínima reglamentaria és de 95x66m. La gespa del Camp Nou té una extensió de 107x72m– i assegurar-se que la gespa de l’estadi blaugrana no quedarà malmesa.

El president de l’equip de rugby de Perpinyà, Paul Gozé, valorava la possible entesa entre els dos clubs de manera molt positiva. “El Barça és el gran club de tota Catalunya, dels catalans del nord i del sud. I nosaltres volem que l’USAP sigui l’equip de rugbi de Catalunya. Per això, és bo que treballem en conjunt” afirmava Gozé.

Què us sembla la idea?

Lectures 4326 vegades per 1101 lectors

Comentaris

6 COMMENTS

  1. Moltes felicitats a la junta de Sandro Rosell per aquest gest! Tots estimem la USAP! Vinga Sandro segueix per aquest camí que és el que tots volem….

    Tot el meu reconeixement!

  2. Genial Sandro, genial Didac Lee (l´home darrera aquesta inciativa?)…USAPPPPP!
    Visca l´Usap, VISCA CATALUNYA i Visca el Barça!

  3. Una gran notícia, esperem que no passi com el 2008 quan els hi van denegar el permís per poder jugar la semifinal de la copa d'europa a l'Estadi Olímpic.
    Les mides del terreny de joc que doneu tenen en compte els 10 metres que han de tenir les àrees d'anotació??

LEAVE A REPLY