SHARE

20:42 Finalitza la roda de premsa del Tata Martino i Andoni Zubizarreta.

13:40 Zubi sobre l’intervencionisme esportiu de Rosell: “Mai he tingut cap obstacle per part de Rosell, i això no canviarà. Amb Bartomeu hem negociat setmana a setmana i no canvia res.”

13:38 Martino sobre la rellevància del partot de demà : “El partit de demà té especial importància perquè juguem de nou, no canvia des del primer partit. No té especial importància per la dimissió del president ni pe, fet que el Madrid hagi retallat distàncies.”

13:37 Sobre els motius de la marxa de Rosell, Martino “ Ens ha explicat el mateix que a vostès i el que em va dir a mi és el mateix que a Zubi i no hi ha res per afegir.”

13:35 Martino sobre les situacions passades :”Jo sabia on venia i la dimensió del club. Coneix les coses, saber conviure i centrar-se a l’aspecte esportiu. Jo em centro en que l’equip guanyi.”

13:33 Martino sobre estat anímic planter de nou :”Vaig conversar amb alguns d’ells, i els vaig notar molt enfocats a la part esportiva, apenats pel tema però enfocats.”

13:32 Martino sobre l’estat del planter “En una situació com aquesta, cal enfocar la gent, no m’imagino més exigits que abans. Noto bé al vestuari, ells saben que juguen pel Barça, estan molt agraïts de ser aquí.”

13:30 Zubi sobre si canvia algú “ Des del nostre punt de vista, al procés esportiu no ha canviat res, Bartomeu ho sabia tot. No crec que estiguem més exigits des del punt de vista del resultat, és la mateixa. Si ha canviat la circumstància, però és un punt i seguit.

13:29 Martino sobre el lloc de Messi al camp “En realitat Messi juga més enrerra quan juga amb Cesc. Ho van fer 6 o 7 minuts contra el Llevant. Ho hem parlat com una possibilitat per un partit, però d’inici que ell jugui per darrera de tres davanters.”

13:27 Martino sobre si sent més dèbil: ” El nou president i Zubi són les persones que més he parlat des de la meva arribada.”

13:26 Zubi sobre la reacció de demà al Camp Nou: “El soci és sobirà per expressar-se, jo no sóc ningú per orientar a la gfent de que fer a l’estadi.Si m’agradaria que demà el soci estigui a l’estadi per veure un partit de futbol. La gent vol que juguem al futbol i que un jugador com Neymar vesteixi la samarreta del Barça.”

13:25 Martino sobre com veu Neymar : “A Neymar el veig de la mateixa manera, cal recalcar que ell i el seu pare autoritzessin les xifres. No tinc cap dubte que això no l’afectarà en el seu rendiment futbolístic.”

13:24 Quan Zubi sap que es desvetllaran les “M’entero quan Bartomeu ve a la Ciutat Esportiva, m’explica que teníem la opció d’explicar tota las operació sencera. Vaig pensar, en la meva ànima de jugador, que no volia que sortissin perquè mai un club havia mostrat les xifres d’un fitxatge. A mi també m’agradaria saber les estratègies dels altres, i per això haurem de treballar més al mercat. Reiterem que el traspàs va costar 57,1 milions d’euros.”

13:21 Zubi sobre si existeix una oferta per Alexis ” No hi ha cap oferta del PSG per Alexis, de fet no n’hi ha de cap equip per ell.”

13:20 Zubi sobre les xifres d’ahir de Neymar “Sí, les xifres d’ahir eres totes brutes. “

13:18 Martino sobre quan sap que Rosell plega ” M’entero quan comencen els comentaris que existia aquesta possibilitat. si vaig parlar amb ell, em va manifestar les explicacions que va donar en roda de premsa, no me les tenia de donar però és lògic que parléssim. Sempre m’he sentit molt recolzat per ell. Per mi no és una bona notícia, el conec des de fa molt de temps, hagués volgut que acabésssim tots el projecte.”

13:16 Martino sobre En realitat no estem treballant en la preparació de l’any vinent. Jo vinc d’un lloc on es decideix tot cinc minuts abans de la següent temporada. Per mi és una mena de traicció al grup actual pensar en qui entrarà i qui marxarà.”

13:15 Zubi també sobre Martino “Estem molt contents del Tata Martino, estem encantats amb ell i treballem pel futur.

13:13 Martino sobre la seva continuïtat :“Ningú pot assegurar res, però un quan esta en un club com aquest pot seguir, però no ho puc assegurar.”

13:13 Zubi sobre les virtuts del nou president: “Bartomeu es va mostrar ahir a la roda de premsa. Ahir es varen poder conèixer les seves virtuts. Mentre he estat al seu costat m’he sentit molt recolzat i també exigit.”

13:11 Martino” Estic molt content que tingui l’alta, fa setmanes que entrena i ha pres ritme futbolístic. L’hem vist molt bé aquesta setmana i en principi si tenim previst que segueixi amb nosaltres fins al juny.”

13:10 Martino sobre Iniesta: “No és una gran preocupació, seran pocs dies més”

13:08 Zubi sobre els darrers temps de l’entorn blaugrana”Tot canvia, ahir Bartomeu em va treure el títol de millor porter. Aqiuest és un club especial, viu, roc, aglutina gent de diferents famílies i això alguns cops ens ha alineat. No ho explicaré jo que un cop vaig estar assentat en una roda de premsa demanant la dimissió d’un president. El nostre futbol ens representa i això també , això és com és el Barça.”

13:06 Martino sobre la marxa de Rosell: “No és una situació desitjada, Respecto profundament la decisió del president.Nosaltres ens centrarem en l’aspecte esportiu. No és una notícia bona, però m’he centrat a que nosaltres donem respostes des de l’apartat futbolístic”

13:05 Martino sobre el partot de demà :”És molt probable que tinmguem molt protagonisme al partit. Tenim en clar com jugar aquests partits, ens hem de centrar en aprofitar les primeres situacions de gol”

13:03 Zubi sobre si afectarà a l’equip la dimissió: “Pel planter mai són notícies que un vol rebre, i més al cas de Rosell que sempre ha estat molt proper al vestuari. Des del respecte a la seva decisió,

13:03 Les preguntes institucionals per Zubi les del partit per Martino.

13:02 Surten i començarà la roda de premsa .

13:00 Proves de micròfons a la sala de premsa, ja portem mitja hora de retard sobre l’hora prevista.

12:55 La gran novetat de la llista de demà per jugar contra el Màlaga és la presència d’Afellay, mentre Iniesta segueix de baixa, a més de també Song, Puyol i Montoya per molèsties físiques.

21:38 Seguim esperant al Tata Martino i Andoni Zubizarreta

12:32 Per no perdre la costum de les darreres rodes de premsa, aquesta també començarà amb retard, esperem que no tant com les d’aquesta darrera setmana.

12:30 Aquesta hora estava previst que Tata Martino i Andoni Zubizarreta surtissin per fer la roda premsa prèvia al partit de demà. El secretari tècnic acompanyarà al tècnic suposem que de cara a donar-li suport davant dels aconteixements de la setmana amb la dimissió de Sandro Rosell i el nomenament de Josep Maria Bartomeu.

Lectures 3067 vegades per 835 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY