SHARE

Les coses no van tan bé com ens expliquen els medis de Godó sobre la Junta de Sandro Rosell. Sembla ser que comencen a produir-se importants desacords en algunes de les decisions importants a l´hora de gestionar el club, tal com comença a sortir a la llum en alguns mitjans de comunicació.

La primera mostra la tenim en l´entrevista que l´Sport va fer a directius del Barça en motiu dels 100 primers dies de Sandro Rosell a la presidència del Barça. S´entrevistava a directius com Vilarubí, Freixa , Faus i Bartomeu entre d´altres. Una de les preguntes punxants era si creien que hi havia alguna cosa que calia millorar en la gestió dels primers cent dies de govern i no tots van respondre amb el mateix grau d´auto-crítica.

Curiosament van ser Bartomeu, un conegut anti-cruyffista (vegeu aquest article de l´any 2008 on animava a votar contra la moció de cenusra, perquè això suposava la fi del model cruyffista) i Javier Faus els que explicaven  que la gestió de l´ “affaire Johan Cruyff” s´hagués pogut gestionar molt millor, en clara referència a l´ansietat d´alguns membres de la Junta com Toni Freixa, tan obsessionats a fer fora Cruyff,  l´única cosa que portaven en ment des de la primera reunió de Junta Directiva quan ja volien  desempallegar-se de l´holandés. Dit i fet.

Va ser l´acte més mediàtic d´aquella primera reunió, però no va tenir la repercussió positiva esperada. I és que el dia de les eleccions, aquell dia en  què Sandro Rosell s´havia imposat de forma tan aclaparadora, els socis, a través d´una enquesta de TV3, de la mateixa manera que mostraven les seves presferències per Rosell (exactament com en el recompte de vots) també estaven d´acord  que Johan Cruyff fos president d´honor. Això va comportar moltes crítiques dàlguns mitjans afins a Rosell, com RAC, i el soroll generat per les crítiques no va ser de l´agrat de tots els membres de la Directiva nova, alguns dels quals, pensaven que la precipitació en l´execució d´aquell article dels estatuts era innecessària.

No queda aquí però el tema. Jose Luis Carazo explica avui en un dels seus articles obsesius contra Laporta que Sandro Rosell està rebent pressions des de dins de  Junta Directiva perquè no faci pública la Due Dilligence. Durant la campanya electoral els va resultar molt bonic i atractiu prometre una transparència, que molts sabien que no podria dur-se a terme. La divisió és tal ara mateix, que Sandro Rosell no publicarà la Due Dilligence, no la deixarà consultar al soci compromisari i només Joan Laporta, si ell ho demana, serà la persona que tindrà accés a les dades.

El nucli més dur d´aquesta Junta Directiva el formen Toni Freixa, Vilarubí (ex del Grup Godó) i Antoni Rosich (Director General). El “Rossellisme” sempre ha presumit de fer un estil de govern net, ha presumit d’estar format per persones que no van fer oposició a Laporta, però tenen dins  la Directica Toni Freixa que es va significar per fer oposició pura i dura durant més de 2 anys cada dilluns a Catalunya Ràdio. Per això la seva incorporació a la Junta no es va produir fins a última hora, ja que no agradava el seu perfil de personatge conflictiu, perquè no va lligat al concepte tots som el Barça o amb el concepte acabar amb els ismes que tan ha difós  i tan ha promés Sandro Rosell.

No tots els membres de la Junta Directiva combreguen amb la visió més dura d´aquest grupet crepusculià. No agraden les filtracions a periodistes com Perarnau i Carazo i no va agradar l´episodi de filtrar al Pelikano propers  acomidaments de membres de personal del club, com el Director de Recursos Humans, informació que va sortir publicada a pelikano.es

No oblidem que la majoria de membres de la directiva de Rosell son directius propensos al desacord  i a no acceptar decisions de la majoria, i en una declaració de principis ide  promeses tan ferms com van fer a la campanya, si comença divisió interna, que ningú no dubti que en breu comencem a tenir les primeres dimissions.

Lectures 4333 vegades per 1377 lectors

Comentaris

2 COMMENTS

  1. Doncs si que anem bé…..si que és cert que més els hi val afluixar les torques…que van massa embalats…

LEAVE A REPLY