SHARE

L’ex jugador i actual seleccionador de Iugoslavia,”Sasha” Djordjevic és l’escollit pel Barça de bàsquet per la banqueta. Després que el seu nom aparegués com a futurible com a relleu de Xavi Pascual, alguns mitjans afirmen que el club blaugrana ja està negociant amb qui va vestir de blaugrana entre el 1996 al 1999.

Djordjevic fou un dels millors bases d’Europa del moment. Com a jugador, va conquistar 2 lligues i una Copa Korac a can Barça, on va compartir vestuari amb Navarro i amb De la Fuente, actual jugador i nou responsable de la secció de bàsquet, respectivament. A més, també va aconseguir una lliga amb el Madrid, club al qual va marxar just després de l’experiència com al Barcelona. Precisament al Palau va conquistar el títol amb els blancs, amb gestos inclosos cap a l’afició.

Com a tècnic, ha estat tècnic  a l’ Armani Milano (2006-07), Benetton Treviso (2011-12) i  Panathinaikos l’any passat, a més de la selecció del seu país, amb qui va ser subcampió al mundial d’Espanya el 2014.

Lectures 4211 vegades per 392 lectors

Comments Closed