SHARE

douglas

Sip. Un titular tendenciós. Molt tendenciós. Però després de veure com la Caverna ha bramat, difamat, calumniat i ha volgut fer creure mig món que el Madrid ens passaria per sobre un any més es hora de passar comptes. De notícies i portades manipuladores en sabem fer tots. Així que avui va la nostra dedicada a totes les insuportables manipulacions dels Chiringuitos i companyia.

Cristiano Ronaldo ha guanyat 1 lliga espanyola de les darreres sis disputades. El gran crack del madridisme, el suposat millor jugador del món. L’exemplar futbolista i millor persona, resulta que al final d’aquesta temporada tindrà tantes lligues com l’inèdit Douglas, el fitxatge fantasma del Barça que només haurà jugat un partit de lliga.

El Barça haurà guanyat 4 lligues de les darreres sis disputades pel Madrid de Cristiano. El conjunt blanc n’haurà guanyat una i l’Atlètic de Madrid una altra.

El gran Madrid que ens venen a les portades de la Caverna no és ara mateix el millor equip del món. Els números canten. Més quan un jugador que passarà per can Barça sense pena ni glòria, haurà guanyat tantes lligues (i veurem si Champions) com el gran CR7.

Que n’aprenguin!

Lectures 3100 vegades per 753 lectors

Comments Closed