SHARE

IMG_7911-1.JPGEl fitxatge de Douglas va ser del tot sorprenent. En un principi, es buscava un lateral dret per a substituir a Dani Alves, que acaba contracte el 2015. Es va sondejar el mercat i, quan semblava que Cuadrado ja estava al sac, per les exigències econòmiques de la Fiorentina, es va descartar la seva incorporació. De sobte, Zubizarreta va sorprendre a tothom anunciant la contractació del brasiler.

Les referències que venien des del Brasil no eren precisament bones, fins el punt que la seva pròpia afició el criticava. Dimecres, per fi, el vam poder veure en acció i vam entendre els motius de les queixes dels afeccionats del seu anterior equip.

D’acord que és un debut i que encara s’ha d’acoblar a l’equip, però el que vam veure ahir no va agradar a ningú. Imprecís, dubitatiu i gens atrevit en atac, les poques vegades que va anar endavant va demostrar no ser gaire precís en les centrades.

Si ja hi havia dubtes al voltant de la seva incorporació, potser dimecres ell mateix va acabar d’esvair els dubtes d’aquells que confiaven que pogués ser el jugador revelació de la temporada.

Lectures 2803 vegades per 460 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY