SHARE

IMG_0231.JPG

 Javier Faus és un dels noms que ha sonat en algun moment com a possible candidat a la presidència del Barca i ahir Eduardo Inda va desvetllar que seria el candidat escollit pel Partit Popular. El periodista, i ex director del diari Marca, va explicar a “El Chiringuito de Jugones” que l’actual vice president econòmic és el preferit del partit al poder a Espanya per ocupar el lloc de màxim dirigent del club blaugrana.

El periodista va explicar que el partit de Rajoy considera que “ha de controlar  o tenir normalitzades dues institucions per evitar que el tema independentista vagi a més: La Caixa i el Barca”. A més consideren que amb “Bartomeu, Rosell o Laporta això no estava garantitzat i per això estan premiant i protegint el sr.Faus, qui casualment també va firmar diversos dels  contractes del cas Neymar i no ha estat imputat”.

Així pel periodista darrera d’aquesta no imputació de Javier Faus hi hauria aquesta protecció i voluntat del PP de convertir el directiu blaugrana en la seva aposta. Més enllà d’aquest possible suport polític, veurem si al  final Faus opta a la presidència del club o prefereix anar en l’equip continuista de la junta amb Bartomeu o qui sap si amb un algun altre candidat com per exemple Jordi Cardoner.

 

Lectures 5353 vegades per 1213 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY