SHARE

penya-barça1- Un Joventut descarat : El Joventut ha sortit al parquet sense cap mena de complexos amb l’objectiu de plantar cara al Barça, i han aconseguit el seu objectiu. Els badalonins amb una gran direcció de Guillem Vives han agafat la iniciativa del partit, aprofitant la poca intensitat defensiva d’un Barça que semblava que no estava sobre el parquet de l’Olímpic de Badalona

2- Un Barça poc intens : Els de Pascual han sortit a l’Olímpic de Badalona amb una forta manca de concentració. Pel que fa a la defensa, han permès que el Joventut no tingués excessius problemes per llançar còmodament desde més enllà de 6,75. Pel que fa a l’atac, el Barça no ha estat suficientment intens, seleccionant malament els tirs i no anat amb intensitat a buscar el rebot ofensiu.

3- No s’aprofiten les avantatges : Si el Barça té una gran avantatge respecte el Joventut, no és cap altra que la seva superioritat en el joc interior. Tot i disposar d’homes per sobre dels 2,10 com Tomic o Lampe els blaugranes no han donat pilotes interiors als seus pivots, que a la vegada no han estat suficientment intensos per aturar uns interiors de la Penya que s’han mostrat molt més actius.

4- El Barça desperta :  El Barça, després de 35 minuts de migdiada, ha despertat per acabar guanyant el partit. Els de Pascual s’han mostrat intensos al darrere i en atac s’han mostrat actius, sobretot un Marcelinho que s’ha posat l’equip a l’esquena anotant cistelles decisives i dividint la zona per poder assistir els seus companys.

5- La Penya es col·lapsa : Els badalonins s’han col·lapsat en el darrer quart. La forta defensa del Barça els ha fet perdre la frescura que havien tingut durant la resta del partit. Per altra banda, quan el Barça s’ha entonat, no ha aparegut cap jugador a la Penya per posar-se l’equip a l’esquena i assumir la responsabilitat en un moment on el Barça s’ha posat les piles i ha aprofitat la seva qualitat per acabar guanyant.

 

Lectures 3250 vegades per 780 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY