SHARE

LA UEFA sanciona el Barça amb 110.000 euros per l’encesa de bengales en la final de la SUpercopa

La Comissió de Control i Disciplina de la UEFA ha multat el Barça amb 110.000 euros per l’encesa de bengales en la final de la Supercopa d’Europa celebrada a Mònaco el passat 26 d’agost, contra el Porto. En aquest import, també s’inclou una sanció per haver sortit més tard del previst del vestidor per jugar la segona part.

La primera part de al multa, i la més voluminosa, es deu al fet que un grup de seguidors dels Boixos Nois, instal·lats en el gol nord de l’estadi Lluís II de Mònaco, van encendre bengales a l’inici del partit. La multa que imposa la UEFA per cada bengala són 5.000€ i l’afició blaugrana en va encendre un total de 7.

La diferencia entre els 35.000€ que costaria encendre 7 bengales i els 110.000 amb que el Barça ha estat multat tindria una explicació. No és el primer cop que el màxim organisme del futbol europeu sanciona el club blaugrana per encendre bengales a Mònaco. De fet, en les tres últimes ocasions el club ha estat sancionat. Les dues primeres amb Joan Laporta com a president, davant el Sevilla, el 2006, i davant el Xakhtar Donetsk, el 2009.

El club realment desconeix el desglossament de la quantia dels dos conceptes. L’altra part de la multa és per haver sortit amb dos minuts de retard al terreny de joc, cosa que va retardar l’inici de la segona part. El Barça estudia la resolució de la UEFA i ha de decidir si recorre la sanció davant el comitè d’apel·lació. Té deu dies de termini per fer-ho.

Lectures 2251 vegades per 779 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY