SHARE

Segons informa el diari AS, el Barça estaria interessat en reforçar l’extrem dret de l’atac blaugrana i els dos màxims candidats serien els brasilers Pato i Nilmar.

El diari madrileny explica que el Barça voldria fitxar Cesc Fàbregas, el jugador segons ell favorit per Pep Guardiola, i si l’Arsenal accedís a negociar a un preu raonable, el Barça dedicaria els seus esforços econòmics per fitxar el jugador d’Arenys de Mar.

Si el tema Cesc no prospera, les mirades se centren en un extrem dret. Els jugadors més ben posicionats per ocupar aquesta plaça serien el brasiler de 22 anys del Milan, Pato; i el també brasiler de 26 anys del Vila-Real, Nilmar. El diari AS parla també d’un tapat que vindria de la Premier League.

Cal recordar que si el Milan vol fer-se amb els serveis d’Ibrahimovic hauria de pagar 24 milions d’euros al Barça, per tant el Barça podria aprofitar per intercanviar ambdós jugadors, tot i que val a dir que l’any anterior els rossoneros es van negar a incloure Pato durant el transcurs de les negociacions per tancar la cessió d’Ibra al Milan.

Creieu encertat fitxar Pato o Nilmar?

Font: www.as.com

Lectures 3135 vegades per 1143 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY