SHARE

Segons informa el diari digital britànic 365footbal.com el Barça té previst obrir una petita “masia” al barri de Surrey a Londres, per entrar en directe competència amb el Chelsea. Aquest projecte donarà cabuda a nens d’entre 6 i 16 anys i es realitzarà a partir del 16 d’Abril a la ACS school de Cobham.

El nou director de l’Academia Barça, Xevi Marcé, ha explicat a 365football.com que “La intenció del Barça no es competir amb el Chelsea” – l’academia del Chelsea (la seva Masia) es troba a menys de 2 kilòmetres de la del Barça. Explica Marcé que la intenció del Barça és construir poc a poc un equip aquí: “Entenem que podem perdre un o dos jugadors que ens deixin per anar al Chelsea cada any, però segur que també passarà al revés.”

La iniciativa del Barça sembla aixecar una reacció positiva entre els anglesos pel que es pot llegir a diferents fòrums ja que consideren que la Federació Anglesa no inverteix els diners suficients al futbol base i aquesta és una de les raons del fracàs de la selecció de futbol al Mundial i Eurocopa.

El que no s’entén gaire és que el club hagi decidit tancar la Masia d’Argentina i en canvi n’obri una altra a Londres. La raó per la qual es va tancar la masia argentina era el fet que els jugadors de futbol base argentí preferien anar a clubs de primera argentins com River, Boca, etc..  Perquè els anglesos no haurien de fer el mateix?

Lectures 8132 vegades per 1782 lectors

Comentaris

22 COMMENTS

 1. Potser perque es pot controlar molt mes facilment. A mes caldria veure quines diferencies hi ha de pressuposts, ja ho sou molt de barrejar Peres amb Pomes a aquesta pàgina.

  • Quines pomes i quines peres, Pau? Vols dir que no estires la manta per soplujar els teus sentiments contradictoris que et durien a pensar que la Junta actual no fa mai res malament? Control? O potser et penses que es tracta de control? T'imagines algú de la Junta anant cada dia a Londres a controlar els nens com entrenen? Avui dia amb internet i les webcams es pot controlar tot online des de la distància més distanciada de l'Argentina. I t'imagines a l'hora de parlar de pressupostos? Si penses en la diferència del nivell de vida entre l'Argentina – a qualsevol lloc argentí- i Londres t'adonaràs que si la notícia és certa, el teu raonament s'ensorra, i les pomes i les peres es confonen a la banda teva., i fins i tot se't poden tornar agres quan descobreixis que en aquesta gent rosellera només els activa la revenja i la necessitat de fer coses noves diferents de les de la Junta Laporta. Fixa't, primer havien de tancar totes les masies a l'estranger, i ara en volen obrir a Londres. Ostres!. De totes maneres quan rumiïs en tot això mira de fer-ho acompanyat perquè quan aquesta gent de la Junta et caiguin del pedestal, els acompanyants et puguin soplujar a tu per protegir-te dels escantells, i a més et puguin acompanyar, si és que cal, al CAP més proper. Pensa-hi i no malparlis d'aquests joves del racoblaugrana que són un aire nou no contaminat dins el món del periodisme esportiu. Mira. jo els llegeixo cada dia perquè tinc la seguretat que no em desinformen ni amb manipulen, i els veig honestos, i ràpids en subministrar notícies i comentaris. I tot.

   • Hi pensare. Pensa tu tambè, sense preocuparte de localitzar el CAP mes aprop de casa teva ni res que s'hi assembli, en el bé que li fan al Barça tots aquests comentaris en contra de la seva Junta, deixem governar, deixem que ho facin tan be com puguin al cap i a la fi van guanyar les eleccions. I aquests joves, com ho has dit ?, aire nou no contaminat, es nou pq ha sorgit amb un unic objectiu fer campaña antirossellista peti qui peti, i si el que peta es el Barça??

    • Ah! Pau, els únics que feien campanya eren els teus estimats amics de la Junta actual, que feien campanya peti qui peti contra la Junta d'abans….

     Ah! Quan abans la gent criticava Laporta, ningú es preocupava pel fet que el club petès, veritat? Quina colla de dropos esteu fets pau i companyia…

 2. Pau, no sé els d'aquesta pàgina, però el que va dir Rosell en el seu programa electoral va ser: "no obrirem més masies en territori estranger". No sabia que Anglaterra era territori estranger?

  Si en Laporta hagués obert l'escola a Londres segur que també la tanquen…

 3. Xevi Marcé es el director de l'Escola de Fútbol del Barça y de les FCEscoles, el que significa que la tal academia es una FCBEscola. El Barça cobra per donar aquestes franquicies com las de Mexico, Egipte, Xina i altres paissos. Es a dir no es una Masia sino un negoci que dona diners al club. No en doneu ni una. Ànim.

  • I…? Senyor guardià? Vaja, ara les escoles són negocis… I…? Però s'havien de tancar perquè eren un mal negoci… I…? I…? Em sembla senyor, més que deontòleg: dentristra, que en les seves defenses de guàrdia no les encerta gaire en aquesta tasca feixuga i gens agraïda de defensar l'indefensable.

  • El Pau i el Deontoleg de Guàrdia son els típics intoxicadors que volen desacreditar informacions que ja són llum pública avui. Els del racó ho van publicar ahir en exclusiva i avui la resta de mitjans a Catalunya.

   Suposo que el Deontòleg de Guàrdia prefereix llegir el Sandro Deportivo, aquell diari que per informar que Cesc Fàbregas fitxa pel Barça cita com a font un perruquer. Juas!

   Si haguessis llegit l'entrevista a Xavier Marcé a la premsa anglesa no diries aquestes rucades Deontòleg. Ell va dir que es crea un equip i que es formen jugadors per arribar al FC Barcelona un bon dia….deixa de manipular.

 4. No es per molestar a ningú pero caldría que avans de parlar i escriure us informeu: les FCBEscoles son franquicies per las cuals e Barça rep de diners a cambi d'exportar uns sistemes de entrenamente propis. Son escoles on els pares dels nens paguen per que els seus fills, que no son cracks, millorin técnica y táctica. Diferencieu. es facil, entre Masia com la de Buenos Aires, que costan casi 3 millons € l'any y el Barça paga hasta l'escolarització dels jugadors, y las FCBEscoles de les que el Barça cobra uns bons diners. No es tan complicat d'entendre a menys que es vulgui manipular. Precisamente Xavi Marcé es el directo de l'Escola de Futbol del Barça, no del Futbol Base. També es fácil d'entendre. A l' Escola van els jugadors que no tenen nivell de futbol base y vann a apendre (i els pares paguen). Bé. Ara ja podeu seguir dien mentires. Gràcies.

  • El que has de fer és deixar de mentir i manipular Deontòleg que ja et tenim més que calat per aquí. Mentiders aquí, no gràcies!

 5. http://www.fcbarcelona.com/web/castellano/noticie

  Coste cero:
  Las FCB Escuelas internacionales, que no tienen ningún coste para el Club, trabajan con la misma metodología que la FCB Escuela de Barcelona incorporando un director técnico catalán. Todos los gastos serán asumidas por los socios locales. El objetivo prioritario de estas escuelas es la formación integral de los alumnos, incidiendo en los aspectos humanos y sociales

 6. El senyor Rosell no se'n recorda que això NO ES UNA EMPRESA és un club de futbol. Volen convertir el Barça en el Bar-$a.

  Comença a canviar o moció de censura galifardeu!

LEAVE A REPLY