SHARE

manresa barça

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Barça de bàsquet ha guanyat a la pista de la Bruixa d’Or Manresa en un partit que se li podia haver complicat  al final després de cert relaxament al tercer quart. Els de Pascual sumen per victòries tots  els partits de la Lliga Endesa i trencant la bona ratxa dels manresans, que han fet un partit destacable donada la joventut i poca experiència dels seus homes, que també havien  guanyat els dos primers partits.

Després d’un primer quart igualat, el segon ha servit per veure com el Barça s’escapava una mica, 8 punts d’avantatge al descans, gràcies a la bona feina d’homes com Ante Tomic, el millor del Barça amb 20 punts i 27 de valoració seguit del jove Hezonja amb 8 i 15 de valoració , que trobava la seva resposta  en la part manresana per part de Waters, el millor dels seus amb 19 punts i 23 de valoració.

Al tercer període, els manresans han despertat, ajudats per un Barça un xic adormit i poc encertat en atac, i han aconseguit eixugar la distància al marcador  fins a només 4 punts al final del  període. En el darrer quart, el Barça han mantingut la distància i fins hi tot l’ha ampliada fins al 1o punts finals.

Lectures 2697 vegades per 650 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY