SHARE

El diari Sport.es i madrid-barcelona.com es llencen avui a la piscina. Els del Grup Zeta anuncien avui que Rossi, jugador italià del Villareal,  és el jugador preferit per Guardiola de cara a reforçar la linea davantera de l´equip la temporada .

Sport.es no deixa cap cita sobre la font d´informació que els ha donat accés a publicar aquest rumor, per tant no hauria de ser gaire fiable. Expliquen que el cost de fitxar Rossi estaria sobre els 20 milions d´euros, ja que la clàusula de l´italià
s´apropa als 40 milions d´euros.

La web madrid-barcelona.com difon el rumor que ha circulat per Anglaterra aquest cap de setmana. Segons el diari Sunday Express el Barça estaria disposat a fitxar Luca Modric, jugador croat del Tottenham Hotspur. El jugador croat ja havia sonat com a futurible durant l´etapa Laporta. El Tottenham tasaria el jugador en uns 35 milions d´euros i segons els rumors arribaria a final de temporada.

Algú s´ho creu això? Modric té el mateix perfil que Afellay i Thago, no té gaire sentit que el Barça vulgui gastar-se tants diners d´aquesta manera, quan la pedrera blaugrana disposa de tants recursos.

Font: Pep quiere a RossiSport.es

Font: Guardiola todavía espera a Modric – madridbarcelona.com

Lectures 3866 vegades per 1079 lectors

Comentaris

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY