SHARE

El cas Neymar, un dels temes del nostre programa de ràdio.
El cas Neymar, un dels temes del nostre programa de ràdio.
El cas Neymar, un llibre sobre Rodri o el possible fitxatge d’Alen Halilovic pel Barça B són els temes més destacats del segon programa de ràdio del Racó Blaugrana. Mentre tot l’enrenou pel fitxatge del brasiler és el tema principal, amb una interessant entrevista a l’advocat del soci Jordi Cases, també varem parlar d’un llibre sobre la figura d’un ex futbolista del Barça als anys anys 60, a més de parlar sobre els fitxatges del filial dels darrers anys o sobre la derrota del Barça a la final de la Copa del Rei d’hoquei.

La setmana prèvia al nostre programa va venir carregada de titulars en clau blaugrana com  l’ádeu de Carles Puyol, protagonista tant a la nostre Editorial com en els 5 titulars  en clau blaugrana que sempre destaquem. A més, previ a l’entrevista a Felipe Izquierdo, la Laura Pitart ens va preparar un interessant reportatge sobre les dates claus de l’arribada de Neymar al Barça l’estiu passat.

En la nostre secció de Barça històric varem entrevistar David Salinas, periodista del diari Sport i autor del llibre “ Rodri, una vida entregada al Barça”, al  voltant de la figura de Francisco Rodríguez “Rodri”, futbolista del Barça als anys 60 i que porta tota una vida dedicada al Barça. A més del central de confiança d’Helenio Herrera en la seva étapa al club, compartint vestuari i terreny de joc amb futbolistes de la talla de Kubala o Ramallets,  Rodri va ser segon entrenador amb tècnics com Marinus Michels o Hens Weisweiler, a més de membre de la secretaria tècnica del club, el primer informe de Maradona porta la seva firma.

I arrel del possible fitxatge del jove croat Alen Halilovic pel Barça, l’Aleix Camprubí ens va parlar d’altres fitxatges dels darrers anys pel filial com Kiko Femenía o Luis Alberto i de com alguns d’ells compartien empresa de representació inclús amb el tècnic del filial, Eusebio.

I per acabar en la nostre secció de Bàsquet i seccions, el Marc Segura ens va analitzar la desfeta del Barça d’hoquei a la Copa del Rei contra el Moritz Vendrell.

 

 

Lectures 4580 vegades per 545 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY