SHARE
El debut de Suárez, un dels clars del Clàssic.
El debut de Suárez, un dels clars del Clàssic.

El Barça va caure ahir al Bernábeu en un partit on l’equip va mostrar més obscurs que clars, tal i com evidencia  el resultat i sobretot la segona meitat dels de Luis Enrique. Conscient del tarannà del barcelonisme, molt donat a “cremar-ho tot” amb gran rapidesa, cal posar els punts sobre la taula i valorar el millor i el pitjor del primer Madrid-Barça de la temporada.

Entre els pros que deixa el partit,  hi trobem primer de tot  el debut de Luís Suárez, qui tot i no haver jugat mai amb els seus companys va mostrar bones connexions amb la resta de companys de la davantera, i prova d’això és l’ocasió de Messi davant Casillas, i també bons moviments propis.

Al igual que l’estrena de l’uruguaià, també cal posar al deure de l’equip la majoria del primer temps , controlant bé la verticalitat dels blancs, tot i algunes ocasions, i arribant amb facilitat a l’àrea. Una imatge que a més va venir de l’estil al que ens té habitual l’equip, controlant el joc i buscant les superioritats mitjançant el domini de la pilota, un estil que ens ha donat molt i que té de seguir essent la pedra filosofal de  la que no ens haurem de separar.

Per contra i en el vessant més negatiu, caldria destacar la desaparició de l’equip a la segona meitat, amb el partit trencat ,en un joc on el Madrid segueix essent  un dels més efectius d’Europa, i amb l’equip sense capacitat per tornar a connectar totes les línies blaugranes. En aquest sentit, cal destacar el partit de Busquets, incapaç de dominar el joc  amb la continuïtat que ho feia abans i que fa que potser s’hagi de començat a pensar seriosament en un home com Sergi Samper.

I per últim, al cantí negatiu també cal situar la burocràcia de Luis Enrique a l’hora de fer l’alineació, apostant per un Iniesta que no està al millor moment d’inici per sobre d’un Rakitic que fins fa poc semblava indiscutible pel tècnic. A més, el tècnic va equivocar-se a  la segona amb un canvi abans de  llançar un córner, en una jugada que va acabar amb el tercer gol blanc i que enterrava les opcions blaugranes de sumar al Bernábeu.

Lectures 3121 vegades per 601 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY