SHARE

El cost final del fitxatge de Neymar encara podria encarir-se una mica més si prospera la demanda de DIS contra el Santos. La societat propietària al seu dia del 40% dels drets del futbolista ha reclamat judicialment al club brasiler més diners per contractes firmats entre els dos clubs.

En el seu moment DIS va cobrar el 40% del traspàs pagat pel Barça als brasilers (xifrat en 17 milions).L’empresa ara reclama als brasilers entre 3 i 4 milions corresponents al mateix percentatge pels acords entre Barça i Santos (7,9 per drets sobre futbolistes i 4,5 per amistosos).

Si al final DIS guanya als jutjats,el Barça hauria de fer front a la meitat de la quantitat que el Santos els hagués de pagar en virtut d’una carta firmada als brasilers pel Barça.

Segons ha informat Ser Catalunya,Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu haurien firmat una carta als dirigents brasilers, Luis Alvaro de Oliveira i Odilio Rodriguez, en la que es comprometrien en nom del Barça a fer front a la meitat dels diners reclamats al club brasiler per les xifres del traspàs.

A més la demanda també obligará a Neymar a passar pels jutgats brasilers per declarar,tot i que encara es desconeixen les dates.

Lectures 1401 vegades per 277 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY