SHARE

El Codi Ètic instaurat per la Junta Directiva de Sandro Rosell és paper mullat. Si fins ara Sandro Rosell i Ramón Pont incomplien el codi ètic amb els casos Viagogo i Borges, ara mateix és Jordi Mestre el següent en incomplir-lo. El codi ètic s’ha convertit en una presa de pèl.

Segons informa la web madrid-barcelona.com l’Hotel Princesa Sofia comercialitza un producte anomenat “Barcelonismo de alto standing”, un paquet comercial de 450 euros per aquells barcelonistes que vulguin venir a veure un partit del Barça, allotjar-se en un hotel molt proper al Camp Nou, disposar d’un massatge i assistir al partit a una de les zones VIP de l’estadi.

Això seria totalment normal si no fos perquè Jordi Mestre és  el propietari de l’Hotel Princesa Sofia i se suposa que cap membre de la Junta Directiva hauria d’utilitzar la seva posició de favor (ser directiu del Barça) en benefici personal o professional.

D’aquesta manera tant Jordi Mestre, com Sandro Rosell o Ramon Pont ja han incomplert el codi ètic. Com que no passarà res i ningú prendrà cap acció dins del club, el millor que poden fer és retirar el codi ètic.

Què en penseu?

Font: www.madrid-barcelona.com

Font on s’explica que Jordi Mestre és propietari Hotel Princesa Sofia: www.fcbarcelona.cat

Lectures 25205 vegades per 3700 lectors

Comentaris

16 COMMENTS

 1. Que liquidin aquest codi ridícul. Molt parlar de Laporta i després tots aquests utilitzen la seva posició de força al club per benefici personal, vinga home!

 2. Rosell te una empresa de revenda d'entrades i a la seva web es revenen entrades a 1000 euros de partits del barça, un directiu té la seva empresa com espònsor de l'handbol i ara el paio aquest resulta que ven packs de turisme relacionats amb el Barça sent també directiu….Molt codi ètic i molta òstia en vinagre, però aquests són pitjors que cap d'altres…

  • Resulta que ja funcionava abans de que Rosell fos president. Però ara sense proves ja donem per fet que es un negoci poc honrat

   • Perdona són ells els que diuen que en cas de conflicte d'interessos no s'incompleix el codi ètic. En aquest cas el senyor Rosell té un conflicte d'interessos, si tu vols negar que guanyar calers a costa de la revenda d'entrades del club que presideix és nèt i no és un conflicte d'interessos, llavors "apaga y vamanos!".

    • Però tu has mirat Viagogo? Son els Socis qui venen les entrades i els qui posen els preus tb en ven del madrid, de formula1, de tenis de teatre i de concerts no te cap avantatge per ser President i aquesta empresa ja funcionava avans de ser ell president. Ara si no vols veure la realitat i veure que llegeixes noticies clarament malintencionades. que hi farem. Seguim criticant la junta . A la hoguera!!!!!

 3. Quin ridicul, si les coses estan clares i els preus son els que toquen no vol dir que incompleixin res de res. Manipuladors que sou en aquesta pagina.

 4. Pau,
  Les coses están clares? Doncs revendre entrades a Viagogo no ho veig molt clar i menys a 1000 euros, quan ell propietari de l'empresa s'embutxaca una comissió. Tu si que ets un manipulador.

  El Sandro mataria a un laportista i tu demanaries que no es publiqués perquè seria anar contra el Barça. Va home va!

 5. NO sé para que se ponen en la boca este código ético. Lo peor no es lo que estáis contando, si repasáis uno a uno los artículos de dicho código ética hay cada perla para alucinar. Seguir investigando que el tema da para mucho más.

 6. quan has de crear un codi etic vol dir que et fa falta, per tant a qui hem votat els socis? A una colla de gent sense etica que necessiten un paper que els hi digui el que esta be o malament?. El primer que va fer florentino perez al bernabeu va ser crear un gran codi etic.

 7. Pau: si son els socis qui venen les entrades, has de saber que es illegal que els socis venguin entrades que no sigui a traves del seient lliure del Barça. Per tant, Sandro Rosell hauria d'estar perseguint a aquests socis que venen entrades illegalment pero, en lloc de fer-ho, aprofita la seva empresa Viagogo per a guanyar diners. Si no son els socis qui venen aquestes entrades,… d'on surten exactament? I com es que una empresa de Sandro aconsegueix unes enttades que ningu mes pot aconseguir?

LEAVE A REPLY