SHARE
Joan Laporta i alguns dels seus ex directius en una trobada.
Joan Laporta i alguns dels seus ex directius en una trobada.

El Jutjat de Primera instància número 24 de Barcelona ha acordat la suspensió de l’execucció dels avals contra Joan Laporta i set directius per un total de 23,2 milions  (2,9 cadascun). La decisió del jutge arriba després de l’escrit presentat pel Barça el passat mes de novembre en el que sol·licitava aquesta suspensió del procediment d’execucció dels avals.

El d’avui és el darrer capítol d’un cas iniciat quan el soci Vicenç Pla va presentar una demanda per la qual Laporta i la seva junta haurien d’haver presentat aval al presentar-se a la reeleció l’any 2006.  En el seu moment, l’ex president i la resta de la seva junta no van presentar el citat aval per un 15% del pressupost de la temporada 2006-07 al considerar que el seu balanç econòmic al capdavant del club era positiu, al no tenir en compte  les pèrdues per valor de 63,8 milions  del darrer any de Gaspart per només vuit dies de mandat.

Des de que aquell dia i amb la sentencia primera que obligava a avalar a tots ells ( Joan Laporta, Alfons Godall, Jaume Ferrer,Alfons Castro, Joan Boix,Josep Cubells, Rafael Yusté i Albert Perrín ) el sofriment de totes aquestes famílies ha estat molt gran i inclús veus com la de Pep Guardiola el van denunciar al seu dia. Aquest patiment de moltes famílies culers també fou manifestat pel president Bartomeu quan va anunciar que el club renunciaria a l’execució dels mateixos en un escrit que ha estat bàsic per aquesta suspensió de l’execució dels mateixos per 6 mesos i una renúncia que el club haurà d’anar renovant.

Tot i que el soci Vicenç Pla havia reiterat que no li semblava bé la intenció del club de renunciar als avals, és el Barça com a beneficiari dels mateixos és qui pot renunciar als mateixos, tal i com va fer en el seu escrit del mes de novembre.

 

Lectures 2083 vegades per 411 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY