SHARE

Mickeal Madrid

El “Cas Mickeal” pot acabar amb conseqüències devastadores pels interessos del Barça. La promesa incomplerta de Rosell, que va admetre que si el jugador es recuperava podria tornar al Barça, i la manca de contundència de Xavi Pascual per exigir la seva continuitat al club poden acabar amb Mickeal vestit de blanc. Amb aquesta claredat ho ha manifestat a twitter@elcapitaenciam.

A part de la promesa incomplerta de la directiva, que no ha après l’error comès amb Abidal, Pascual i Creus han tingut la seva part de responsabilitat. Per una banda, el tècnic blaugrana va insistir als serveis mèdics del club que no s’equivoquessin a l’hora de fer el diagnòstic final però no va demanar amb contundència la continuitat d’un jugador tan competitiu com és Mickeal.  Pel que fa a Creus, la seva responsabilitat recau en el fet de no tenir present la recuperació de Mickeal i buscar un substitut de nivell com és Kostas Papanikolaou, error de planificació que pot costar car.

La competitivitat de Mickeal és sabuda per tothom, sent el Real Madrid un de les seves víctimes. Els blancs, conscients de la voluntat de Mickeal per seguir jugant al màxim nivell ja estan planificant la seva possible contractació. Així ho apunta el @capitaenciam a el Contrataque, on diu que el Madrid estudia fer una incorporació potent de cara al desembre. En aquesta línia, el club blanc està tramitant un passaport comunitari a Tremell Dardem amb l’objectiu de disposar d’una plaça d’extracomunitari lliure .

Aquesta opció suposa un malson per Pascual, que té por que un Mickeal vestit de blanc vulgui passar factura al Barça per no haver -lo renovat. A mesura que passin els dies la situació s’anirà aclarint, tot i que no és gens descartable que la decisió del Barça acabi en un terretrèmol de grans dimensions

Lectures 2967 vegades per 715 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY