SHARE
bartomeudecar
Bartomeu en la seva declaració al judici.

Podem dir que ahir començava la part més interessant del judici. Les intervencions dels pèrits designats per les parts. Dir que les seves declaracions es sustenten en uns dictàmens prèviament elaborats, a instàncies de la part que els ha proposat, i que estan en el que es coneix com autes, recull d’escrits i documents aportants al judici.

El pèrit de part del Barça va declarar que no era auditor ni havia fet cap auditoria. No prejutge res, però sobta  quan es tractava de valorar els comptes i les seves auditories la seva designació per part del club.

Va fer el seu paper de pèrit de part. Tot el que havia estudiat dels comptes certificava que la reformulació dels comptes de la junta Rosell estava bé. Tot pel principi de prudència: els ingressos s’han de comptabilitzar quan els tens i les despeses quan en tens coneixement que les tindràs. Els advocats dels demandats el van posar contra les cordes en algunes de les seves preguntes, però se’n va sortir prou bé. Quan el tema era complicat, se’n sortia amb que si l’auditor ho havia fet, és que es tenia que fer així.

Si ets jurista o economista, la intervenció de la primera pèrita proposada pels demandats és per obtenir la gravació i guardar-la. Brillant, convincent, segura i vehement. L’èxtasi va arribar quan fins i tot va arribar a ser ella la que interrogava a la representació del FCB (que estrany se’m fa escriure que el Barça va contra gent del Barça). Va destrossar els comptes reformulats declarant que eren menys clars que els presentats per Laporta, per moltes excepcions que tingués l’informe d’auditors ja que la imatge fidel del comptes no depèn del número d’excepcions i incerteses, sinó de la seva magnitud.

Els dilluns hi haurà un cara a cara d’ella amb el pèrit presentat per l’entitat. Frisso perquè arribi

Lectures 4604 vegades per 792 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY