SHARE
1414255624_504040_1414255677_noticia_normal
Les mans de Piqué al Bernábeu el passat dissabte.

Aquest equip, ara mateix, no està al nivell dels millors d’Europa. Ho hem de reconèixer, és així. El problema no el tenim en atac. Hi ha un dels tridents més potents del món. Luis Suárez va disputar ahir el seu primer oficial però ja va deixar mostres de la seva gran qualitat. A mesura que vagi recuperant la forma, el seu rendiment ha d’anar cap amunt. L’uruguaià més Messi i Neymar asseguren gols. Al mig del camp Busquets demana a crits un parèntesi per a recuperar sensacions. Amb tot, el drama el trobem a la defensa.

Durant tres estius s’ha estat reclamant el fitxatge de centrals de garanties. Resultat d’una més que pèssima gestió, cap dels primeres espases proposats han acabat recalant a l’equip. Al seu lloc, s’han fitxat jugadors que no tenen nivell per al Barça com Mathieu, Douglas o Vermaelen. Aquest últim, que segons Zubizarreta era un central de “rendiment immediat”, ni tan sols ha dubtat conseqüència de les lesions que arrossega de fa temps.

Aquest desori hauria de comportat la més sonora de les crítiques i la immediata dimissió dels seus responsables. Però res. Si a això hi afegim que Piqué està molt lluny del seu nivell, la situació esdevé dramàtica tenint en compte que caldrà passar més d’un any amb aquesta plantilla. A sobre, al filial, en aquesta posició tampoc hi ha ningú amb prou maduresa per a donar el pas. Mostra d’això és que és un dels equips més golejats de Segona.

L’equip encara presenta molts dels problemes de la temporada passada. Molt haurà de treballar Luis Enrique per a polir tots els desajustos. 

Lectures 4387 vegades per 1008 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY